Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична приказка и да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение – „Ергенът“, ще направят своя телевизионен дебют на 19 февруари от 20.00 часа в ефира на bTV.

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.

Александра Гърдева
Снимка: bTV Media Group

В събота вечер сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории.

Дениз Хайрула
Снимка: bTV Media Group

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дишкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

Деница Дишкова
Снимка: bTV Media Group

С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични изследвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

Ева Георгиева
Снимка: bTV Media Group

От 19 февруари най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир ще проследи пътя на дамите към сърцето на „ергена“, който до края на пътешествието ще има възможност да открие жената на мечтите си.

Гергана Стаменова
Снимка: bTV Media Group

Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.

Карина Ленкова
Снимка: bTV Media Group

Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.

Марта Желязкова
Снимка: bTV Media Group

Най-романтичното телевизионно пътешествие, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, най-после е в България.

Полина Иванова
Снимка: bTV Media Group

От създаването си през 2002 г. насам, то реализира 25 успешни сезона само в Америка. 

Теодора Калинина
Снимка: bTV Media Group

Венета Костова
Снимка: bTV Media Group

Виктория Капитонова
Снимка: bTV Media Group

Кои са останалите 11 дами - вижте тук: