31-годишният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател по гребане – Виктор Стоянов, е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „Ергенът“. Днес той гостува в „Преди обед“, за да разкаже повече за себе си.

„Имаше една тиха лудост, когато се разбра, че ще участвам в „Ергенът“. Получих много и всякакви съобщения – от поздравления до много провокативни предложения. Свикнал съм жените да са по-агресивни от мъжете, но, откакто стана ясно за шоуто, нещата ескалираха“ – споделя Виктор пред Деси и Сашо.

Той определя себе си като вълк мечтател. Хищник от гледна точка на изборите, които прави, и мечтател, защото винаги иска нещо повече.

„Много разбран човек съм, но обикновено хората мислят, че съм надут, затворен и груб. Когато ме опознаят, казват „Ти си егати пичът“ – признава Виктор, който се гордее с външния си вид. Тренирал е какво ли не – футбол, карате, таекуондо, ръгби, лека атлетика…

Снимка: bTV Media Group

„За мен спортът беше вид игра. По едно време щях да се откажа и от гребането, но на баща ми му беше писнало и каза „Това ще е“. В началото бях малко кисел, докато не преоткрих този спорт. Харесва ми спокойствието и това, че разчиташ изцяло на себе си, оставаш насаме с мислите си“ – разказва Виктор, който е бил най-младият национален състезател по гребане, още преди да навърши 16. Някои дори са подозирали, че е на стероиди, но тестовете показват, че е чист.

Снимка: bTV Media Group

„Просто баща ми много ме напъваше да тренирам. През 2007 г. бях дори на световно за юноши. За съжаление, прекалих с тренировките и претоварих кръста си. На лагер в Ропотамо счупих прешлен и ми поставиха болт в кръста. Трябваше да се възстановявам поне 8 месеца, а аз поднових тренировки след три. Появи се нова болка и така приключих със състезанията. 3-4 години се лутах като муха без глава, нямах амбиция за нещо ново“ – споделя „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

Заниманията му с моделство започват случайно. Непознат човек го кани за снимки на календар, който има голям отзвук и започват да валят покани за клипове и фотосесии.

„Нямам предпочитания за цвета на косата на една жена. Държа единствено на добрата физическа форма. Търся силен характер, да знае какво иска“ – признава Виктор, който от малък е осъзнал, че е красив и не крие, че това е предимство.

Снимка: bTV Media Group

Последната му връзка е и най-дългата в неговия живот – 8 години.

„Предполагам, че в мен е грешката. Нямам търпение и често паля, избухлив съм, пиперлив съм“ – признава 31-годишният мъж.

Тази събота той ще се включи за втора година в инициативата „Подай ръка“. Повече за нея вижте тук: