Интернет звездата Виктория Капитонова сподели в „Преди обед“ (bTV) емоциите си след напускането на MasterChef.

„Надскочих очакванията си и съм доволна от резултата. Накрая стана сложно и донякъде се радвам, че излязох. Повече няма да треперя, защото там времето те притиска. Често късметът ми помагаше. Определението хитруша го приемам като комплимент“ – сподели красавицата от Чебоксари.

Тя обясни, че родният й град е на 700 км източно от Москва, което за Русия е „съвсем близичко“.

„Там живях 16 години. Започнах да мисля за учение в чужбина. Например Дубай, Америка или Италия, но родителите ми се притесняваха, че съм малка за толкова далечни страни. Затова избрахме България. Дойдох тук сама и не знаех езика. Изненадвам се, че българите не харесват страната си. Имате четири сезона, можете да ходите на море, да карате ски. Има пресни плодове и зеленчуци“ – разказва Виктория.

Снимка: bTV Media Group

Тя бързо разбира, че не иска да е наемен работник, а да работи за себе си. Така става блогър инфлуенсър. Според нея тази професия има само един недостатък – постоянно мислиш за работа.

Преди време Виктория работи като модел, но в Индонезия се отказва, защото вижда пред какви опасности са изправени колежките й, решили да си изкарват допълнителни пари по лесния начин.

Вижте във видеото горе какъв десерт приготви Виктория, докато сподели, че е влюбена и от 4 години живее с любимия си.

Снимка: bTV Media Group

 

Тук можете да прочетете интервюто, което Виктория Капитонова даде за LadyZone.bg в началото на март: