Той е красив, млад и успешен. През този месец 22 дами ще се впуснат в битка за сърцето му, но дали някоя ще го спечели, тепърва предстои да разберем.

Модел, управител на фитнес зала и бивш състезател по гребане, 31-годишният Виктор Стоянов се впуска в търсенето на любовта в първото издание на риалити формата “Ергенът” в България.

Снимка: Евгений Милов

В “Малки разговори” в месеца на влюбените с Виктор си говорим за най-прекрасната болест - любовта, компромисите в една връзка, има ли джентълмени днес и преживяването да си първият ерген по телевизията.

Етикетът “Ерген” днес предизвиква противоречиви мнения в обществото. Докато някои от обвързаните смятат ергенския живот за прималив, не всички свободни мъже се радват на статуса си. Виктор също е от мъжете, които не считат ергенството за толкова хубаво и блазнещо. До колко годишна възраст продължава ергенският живот е строго индивидуален въпрос.

В разцвета на своите сили, Виктор се включва в първия сезон на риалити формата “Ергенът” в България. Романтичното предаване започва на 19-ти февруари по bTV в месеца на любовта.

Аз много обичам “Св. Валентин”. За мен това е един от най-прекрасните празници, особено когато има с кого да го споделиш, разбира се. В противен случай е доста самотен като сам вкъщи на Коледа.” споделя Виктор за празника на влюбените.

Виктор вярва в любовта, затова и се впуска в приключението “Ергенът” в търсенето на истинската любов. Вярва във влюбването от пръв поглед, защото му се е случвало.

Любовта за мен, това е може би най-прекрасната болест. Защо болест? Защото, когато човек се влюби спира да мисли адекватно или по-скоро започва да прави неща и да говори по начин, който дори не е подозирал, че е естествен за него.

Моделът смята, че докато човек е влюбен и обича, гледа през розови очила недостатъците на партньора си. Компромисите са ежедневни в една връзка. Ако любовта между двама души е истинска, човек трябва бъде готов да направи всичко в името на връзката и нейното съхранение.

Според Виктор любовта е “игра за двама” и за да продължи и двамата души във връзката трябва да играят. Ако някой от двамата спре, тогава идва моментът да се направи равносметка има ли смисъл пътят на двамата партньори да продължава заедно.

За да хареса една жена чисто визуално на бившия състезател по гребане му отнема няколко секунди, но за да продължи комуникацията си с нея, ключова роля играят поведението на дамата, начина, по който говори и се изразява, стилът й на обличане.

За Виктор дамите са съвкупност от много неща, самият той не се влюбва току-така лесно. Когато обаче се случи, признава, че изглупява, държи се като дете, започва да се лигави и да прави шеги като някакъв хлапак, но винаги е ухилен до уши и щастлив.

Виктор вярва, че възпитанието му е това, което го откроява сред останалите. Дава уважение на всеки, когото срещне, и се дразни, когато не вижда същото у хората.

Снимка: Евгений Милов

Не знам защо, когато хората чуят джентълмен, те си представят мъж, който се държи добре с една дама. Джентълмен е добре възпитан човек, който проявява уважение всеки ден. Обноските са изключително важни. Може би хората смятат, че това е вид отживелица, че е по-модерно да бъдеш груб и по-безцеремонен. Може би го приемат за слабост да бъдеш възпитан и да поздравяваш непознати.”

За свой недостатък смята липсата на търпение. Обича всичко да се случва на момента по най-бързия начин. Оказва се, че и в любовта е нетърпелив. Бърза да получи своето и не се примирява, докато не се случи

Участието на Виктор в “Ергенът” е огромно излизане от комфортната му зона. Когато отива там, 31-годишният модел смята, че е добре подготвен и няма да има трудности в комуникацията с дамите. Риалити форматът го изненадва - за пръв път му се случва да прекара толкова много време под светлината на прожекторите. Успява да пребори сценичната треска и притеснението. Най-тежкият момент от риалитито за Виктор е, че е абсолютно сам и няма с кого да сподели случващото се по време на предаването.

През цялото време бях под напрежение къде ще снимаме, какво ще снимаме, с коя дама ще си говорим, какво ще си говорим. Като всеки мъж, който отива на първа среща с репертоар в главата какви теми би засегнал, но разбира се се надява да не се изложи и аз бях така” разказва Ергенът.

Виктор вярва, че с отношение се печелят дамите. Той самият е доста внимателен с нежния пол и знае как да ги обгрижва. Вярва, че отношението, вниманието и уважението са правилния път към спечелването на женското сърце.

Снимка: Евгений Милов

Какво още ни разказа Виктор Стоянов гледайте видеото горе или слушайте целия ни разговор и в Spotify.