Актрисата Стефка Янорова, която днес има имен ден, гостува в студиото на "Тази събота и неделя". Вижте какво сподели тя в предаването по bTV.

"Искам да се върнем към уважението един към друг, независимо кой с какво се занимава", каза Стефка Янорова.

"Тази простащина, която все повече превзема отношенията ни, мен лично много ме плаши. Защото, ако тялото умира, духът не умира. И ако позволим той да бъде осквернен, мисля че това ще бъде най-големият ни грях", допълва тя.

"Помолих се за здраве, за мир и за повече надежда, защото виждам вече много хора, които са на ръба. Мисля, че без вяра най-трудно се живее. Затова се моля повече хора да вярват и да се надяват", каза Янорова.

"Да имаш семейство, близки хора, приятели - това е дар Божий. Трябва да го ценим повече", заяви актрисата.

"Дъщеря ми е в България. Тя се спрявя много по-добре в кухнята, великолепна кулинарка е", допълва тя.

"Човещината като че ли надделява винаги. Страхът е много опасно нещо, защото чрез него много лесно ни манипулират, но човекът продължава да търси изява на своята свободна воля", каза Янорова.

"Толкова много се бяхме разглезили с начина, по който живеехме. Получихме си шамара, дано да сме си научили и урока", допълва тя.

"Ще се разделим най-накрая с този върл материализъм и ще обърнем повече внимание на духовното", каза актрисата.

"Много ни липсва национална кауза и национално самосъзнание", допълва тя.

"Патриотизмът на българина е тропане по масата на пет чаши ракия. Имам предвид, че трябва да се обединим около нещо духовно", допълва Янорова.

"Сигурно щеше да появи огромно любопитство към онлайн театъра", коментира тя как смята, че би реагирал проф. Азарян.

"Вярно, в момента има по-малко публика, но пък най-преданата на театъра - не звънят телефони, не виждам някой да снима..", каза Янорова.

Защо актрисата нарича себе си карагьозчийка? Вижте повече във видеото най-горе.