Най-дългоочакваното романтично приключение в родния ефир – „Ергенът“ ще направи своята премиера на 19 февруари от 20 часа по bTV. Вълнуващото пътешествие в света на любовта обещава да покори сърцата на зрителите с разтърсващи емоции, романтични трепети и красиви гледки. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места.

Благовеста Цакова-Бонбонова
Снимка: bTV Media Group

В събота вечер Виктор Стоянов ще посрещне 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция – там, където преди повече от 3000 години се е разразила една от най-колосалните любовни драми – Троянската война. Този път обаче в центъра на събитията няма да е жена, а първият „ерген“ на България.

Наред с вече обявените 11 претендентки, в събота вечер в имението на „Ергенът“ ще влязат още 11 прелестни, успели и независими млади дами, готови на всичко, за да спечелят сърцето на Виктор.

Екатерина Неделчева
Снимка: bTV Media Group

Сред тях са дизайнерката Габриела Петрова, моделът и инструктор по аеробни занимания Вероника Илиева, инвеститорката и предприемач Зорница Господинова, бизнес дамата Радостина Илиевска и PR-а Ния-Косара Георгиева.

Елвира Далакова
Снимка: bTV Media Group

В компанията на първия „ерген“ в България ще попаднат още студентката Виктория Тасева, собственичката на он лайн магазин Людмила Костадинова, професионалната гримьорка Весела Сиракова, офис-мениджърката и бивша стюардесата Екатерина Неделчева, плеймейтката Благовеста Цакова-Бонбонова и писателката Елвира Далакова.

Габриела Петрова
Снимка: bTV Media Group

Наред с представянето на участничките и запознанството им с Виктор, в премиерния епизод на „Ергенът“ зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във формата.

Людмила Костадинова
Снимка: bTV Media Group

Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно Виктор, и какви ще са реакциите на останалите претендентки, ще стане ясно на 19 февруари от 20:00 ч. само в ефира на bTV.

Ния-Косара Георгиева
Снимка: bTV Media Group

В края на вечерта ще се проведе и първата „Церемония на розата“, в която Виктор ще раздаде 21 рози за дамите, които са привлекли вниманието му. Тази от тях, която не получи цвете, ще отпадне от риалитито и ще напусне имението завинаги.

Радостина Илиевска
Снимка: bTV Media Group