Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Анди Мъри и Михаела Филева.

ОВЕН

Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия.

ТЕЛЕЦ

Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване, но само ако са сигурни, че са споделени и има взаимност в желанията. Семейните да не допускат изневери.

РАК

Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

ЛЪВ

Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

ДЕВА

Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

ВЕЗНИ

За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са, защото идеалният партньор може да не ви е отреден за този живот. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

СКОРПИОН

Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                               

Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

КОЗИРОГ

Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото няма да оправите отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

РИБИ

Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.