Новият парфюм никога не е излишен! Когато искаме да изненадаме някого с подарък, много често избираме парфюма. Освен бърз избор, той е и изключително важен елемент за създаването на една перфектна визия. Вижте кои са нашите избрани аромати за студените дни през годината.

1. Hugo Boss Deep Red

Парфюмът елегантно съчетава нотките на мандарина с тези на джинджифил. Усещането е за истински празник. Комбинация от нежност, сила, спокойствие и едновременна агресия, невинност и сексапил. Жените Близнаци обичат неочакваните изненади и нестандартните идеи. Техните различни настроения и чувства, могат да се съберат именно в аромата на този парфюм. 

2. Moschino Cheap & Chic I Love Love

Ако има парфюм, който ухае на празник и любов, Moschino Cheap & Chic I Love Love е точно това. Още в името на аромата има нежно намигване. Парфюмът ухае на празник и любов, съвсем точно пресъсдава усещане за уют. Долавят се свежите нотки на портокал и грейпфрут, деликатно преминаващи към опияняващия аромат на канела. 

3. Jean-Paul Gaultier Classique

Силен и провокативен аромат. Наситената комбинация от портокалов цвят, мандарина и канела, който прави дамите изключително бързо забележими.

4. Christian Dior J'adore 

Парфюмът не се отличава едниствено със запомнящото се ухание, но и със символиката на опаковката. Флаконът е разработен в елегантна форма, наподобяваща числото "8". Осем е щастливо число на Christian Dior и формата му напомня извивките на женското тяло. Ухание, въплъщаващо идеалите женствеността. Любопитен факт е, че този аромат е най-подходящ за дамите, носителки на зодиакалния знак Везни. 

5. YSL Parisienne A L Extreme

Парфюм, който потвърждава неустоимата чувственост на всяка жена с интензивна есенция от къпина. Разкрива се флорален ритъм от роза и виолетки. Допълващи аромати са нотките на мускус, пачули, велур и тамян. 

6. Bottega Veneta Knot

Ароматът моментално предизвиква вниманието на околните. Разкрива любовна история с цитрусов-цветен старт от лайм, мандарина, нероли и портокалов цвят. Прелива с ухание на лавандула, божур и бяла роза, като оставя топла следа от мускус. 

7. Escada Rockin’ Rio

Забавлението може да трае цяла нощ. Предназначен е за енергичната дама, която обожава да е в сърцето на всяко парти. Нотките на мандарина, кокос, папая и ананас ще ви накарат да танцувате. Допълнение за перфектното парти правят ароматите на захарен памук и праскова, мускус и сандалово дърво. 

  • Джулиана Гани: Кай е желано бебе. Всичко за него е купувано като за крал!
  • Годината на Черния воден заек - какво ни очаква и как се празнува
  • Деян Неделчев – Икебаната: Не обичам рождените си дни
  • Кога трябва да приберем елхата?
  • Новогодишни обещания, които си дадоха спортистите. Стигна ли им дисциплината?
  • Как да привлечем успеха през 2023 г. - късмет и пари според китайските вярвания
  • Тино от "Гласът на България": Здраве, пълноценност и културен ренесанс за 2023!
  • Ния Петрова: Бъдете заобиколени от най-любимите си хора и нека ви е топло! (ВИДЕО)
  • Атанас Кателиев: Пожелавам ви две топли ръце през тези студени месеци (ВИДЕО)
  • 20 филма, които очакваме с нетърпение през 2023 г.