С нов живот започна годината за Джулиана Гани и мъжа до нея – Теодор Гецов. На 16 януари те станаха родители на Кай. Това е вторият й син, първият се казва Давид и е от брака й с фитнес инструктора Илиян Найденов. Под звуците на арфа щастливите родители запознаха Кай с близките си.

Да припомним, че моделът, риалити звезда и инфлуенсър по образование е класически музикант. Пред Ladyzone.bg Джулиана споделя радостта си отново да е майка, хвали таткото за грижите и признава, че от февруари стартира и новите си професионални задачи.

Джулиана, повече от вълнуващо започна 2023 г. за теб, нали?

Да, така е! И недоумявам защо хората обръщат по-голямо внимание на това как изглеждам след раждането, а не толкова се интересуват за бебе Кай! Да, предстои да сваля още два килограма, за да си върна формата, но това не е най-важното сега, а Кай! Той е много спокойно бебе, за което бях малко резервирана – признавам. Бях настроена, че ще е като Давид, който от раждането си е буен. Беше неспокоен като бебе, плачеше и по цели нощи не сме спали. Засега обаче Кай е като ангел – само спи, не можем да му видим очите и да му чуем гласа (шегува се), а като му се радвам, той чак се дразни, защото иска да си спи! Дребничък е – 2,820 кг е – по-скоро е с манекенски мерки (усмихва се), докато Давид беше голям - над 3,500 кг. Но Кай има много дълги крайници, а в лицето е копие на баща си. Истината е, че Кай беше много желано бебе, така сме се подготвили за него, че имам всякакви неща да отгледам не едно, а три деца. Има 5 одеяла, 40 бодита, 2 детски колички... всичко е купувано като за крал!

Още снимки с бебе Кай разгледайте в Галерията. 

Възхищавам се на спокойствието ти, въпреки „шамарите”, които получи от живота!

Продължавам напред, няма как да живея само с миналото... Много съм щастлива сега! Теодор ми дава спокойствие, помага ми в абсолютно всичко, постоянно гледа да ме отменя във всичко. Имах часове в 7 ч. сутринта за първи грижи за новородено и той изяви желание да присъства, за да види как се къпе бебе, как се сменят памперси... Посреднощ става, като чуе Кай, защото родих със секцио и по-бавно ставам. А докато отида до кренатчето му, Теодор вече го люлее.

Давид как реагира при срещата си с Кай?

Давид още не сме го запознали с бебето. Той половината седмица е при баща си, а другата – при мен. Дядо му, при когото е сега, каза, че е малко хремав и го боли гърлото. И няма как да дойде при новороденото си братче. Иначе Давид много чакаше бебето още докато то беше в корема ми. Постоянно казваше: „Бебе Кай е моето братче!” И много искам да види брат си, но ще стане, като оздравее. Наистина всеки втори човек е болен сега и затова никого не пускаме при бебето.

Важно е Давид да расте обичан!

Мисля, че не му е зле, защото почти всеки празник празнува по два пъти - рожден ден, Коледа и какво ли още не... И толкова много подаръци получи! А като порасне, сам ще избере при кого да бъде.

Как ще съчетаеш гледането на децата и професионалните си ангажименти?

Майчинство, което да продължи година или две, със сигурност няма да имам. Буквално всичките ми нови проекти започват от 5-6 февруари. Още съм в процес на уточняване на договорите, затова не мога да съм по-конкретна. Но те са свързани с мода, с красота, с естетически корекции, с шоу бизнес. Предстоят ми и много пътувания, свързани с проектите, но със сигурност няма да са преди Великден, защото Кай е много малък още. Не знам дали и ще пътувам по самолетите с него, заради тези вируси, по-скоро може би ще остава с баща си.

Даваш ли си обещания за годината?

Не, никога не си давам, защото никой не знае какво му е „писано” и какво го очаква. Аз мога хиляди неща да си обещая, но ако друго ми е предначертано, не мога да вървя срещу Господ. По-скоро се надявам да имам много позитивна година, най-сетне да свършат драмите с бившия ми. Разводът ни с Илиян приключи, но имахме 6 дела, 2 от които все още продължават. Искам да затворя тази страница, все едно не я е имало, въпреки че Давид ни свързва. Но засега съм намерила свой подход и контактите ни за детето минават през телефона на Теодор.

Теодор с какво те убеди, че е мъжът за теб?

Теодор със сигурност има повече достойнства! За разлика от Илиян, той не иска да е под светлините на прожекторите, нито да обира моите лаври или да участва там, където съм и аз. И това не е никак малко! Теодор е полицай, развива се в неговата сфера, аз – в своята – шоу бизнес. А и съм много самостоятелна, на никого не се облягам и не чакам нищо. От Илиян се чувствах ощетена, той ме виждаше като една, ходеща реклама, което ме изцеди. Бях уморена от неговите проекти, не от своите.

А приятелите останаха ли до теб?

Не мога да кажа, че нямам приятели, но точно, когато най-много ми трябваха като свидетели в съда, все им излизаше работа, притесняваха се и отказваха... Иначе приятели за маса, за ядене и пиене, има много.

Но сега, като родих, не можах да повярвам колко много поздравления и честитки получих дори от съвсем непознати хора, както и подаръци за бебето, погачи за здраве, цветя... Както казаха в болницата: „Хората те обичат!”

Не мислиш ли, че бракът може и да ощети човек понякога?

Не знам, зависи... Детето е по-важно от брака, поне така мисля аз. С Теодор нямаме брак, но любовта ни е чиста!

На какво отдаваш тази борбеност и самостоятелност, които носиш?

Това е характер, според мен - или се раждаш такъв, или това не се учи. Сигурно затова раждам само мъжки рожби (смее се)... Защото съм чувала, че ако имаш силен характер, имаш синове.

Какво хубаво още ти предстои?

На 21 февруари ще имам рожден ден, като датата съвпада с погачата на Кай. Мисля да поканя бабите от Банско, за да омесят погачата му, както и да му ушият народна носия. Ще бъде много хубаво да дойдат в Пловдив! Защото засега живеем и там, и в София, предимно заради моите ангажименти.

Още снимки с бебе Кай разгледайте в Галерията. 

  • Годината на Черния воден заек - какво ни очаква и как се празнува
  • Деян Неделчев – Икебаната: Не обичам рождените си дни
  • Кога трябва да приберем елхата?
  • Новогодишни обещания, които си дадоха спортистите. Стигна ли им дисциплината?
  • Как да привлечем успеха през 2023 г. - късмет и пари според китайските вярвания
  • Тино от "Гласът на България": Здраве, пълноценност и културен ренесанс за 2023!
  • Ния Петрова: Бъдете заобиколени от най-любимите си хора и нека ви е топло! (ВИДЕО)
  • Топ 7 ухания за жената, които да (си) подарите през 2023 г.
  • Атанас Кателиев: Пожелавам ви две топли ръце през тези студени месеци (ВИДЕО)
  • 20 филма, които очакваме с нетърпение през 2023 г.