В началото на ноември Джулиана Гани обяви в ефира на bTV, че веднага след завръщането си от почивка в Кан ще поиска развод от своя съпруг Илиян Найденов. Причината – получила е доказателства за изневяра или най-малкото за опит за изневяра от страна на фитнес инструктора.

В момента детето живее при своя баща, а Мис Силикон 2013 публикува в своя Инстаграм профил следното признание:
„Обичам детето си и никога не съм се отказвала и няма да се откажа от него! Човек понякога говори всичко, но сърцето на майката е свързано с това на детето и няма сила, която да ни раздели! Търся Давид постоянно, звъня и обикалям всички институции, нека те решат кой прав и кой крив!“

Ден по-рано Илиян Найденов публикува видео, в което виждаме как той и детето припяват „Зеленчуци, който не яде“.

„Нещо много позитивно от най-доброто и умно момченце на света! Поздравяваме ви с песента за зеленчуците! Давид е много щастливо дете и това ще остане така завинаги! Обещавам!“ – написа шампионът по класически културизъм и автор на книгите „Детокс 2.0” и „Мисия „Майка”. Във втората книга той описва бременността на Джулиана Гани.

Миналата седмица Джулиана Гани се появи изненадващо в "Шоуто на Николаос Цитиридис", но във видео, което е записано доста по-рано. Вижте тук: