Майчинството, не външността и пластичните корекции, са голямата промяна за Джулиана Гани, макар да е носителка и на титлата „Мис Силикон на десетилетието” през 2018 г. Атрактивната жена говори за разликата в желанията, когато е на 20 и на 30 години, както и за запознанството със съпруга си Илиян Найденов – автор на „Детокс 2.0”- книгата с най-успешния хранителен режим у нас. По-късно, вдъхновен от бременността на Джулката, както я нарича, той пише и „Мисия „Майка”. Именно със смяната на семейното статукво, се пренареждат и приоритетите на Джулиана, и най-важен става синът й Давид. Но да изглежда, както й харесва, без да подражава и да се влияе от чуждото мнение, остава константа за нея, за която откровено разказва пред Ladyzone.

Снимка: Личен архив

Джулиана, коя е голямата промяна в живота ти – пластичните операции или смяната на семейното положение?
Да съм майка е нещо ново за мен, много позитивно, но и много отговорно. Така че животът ми претърпя промени, откакто се роди Давид. Хиляди мисли нахлуха в главата ми, когато разбрах, че съм бременна: „Ле-ле, какво ще правя сега? Нямам никаква идея как ще се справя с отглеждането, като се роди бебето, дори не мога да го изкъпя...”

Кърмила ли си Давид?
Не съм го кърмила, макар да имах много кърма. Не исках, защото доста знаех по темата. Ние сме 4 деца и майка два пъти е получавала мастит. Тя има огромен белег на едната гърда и ми е обяснявала колко е болезнено, когато имаш много кърма и постоянно трябва да я цедиш, за да не се задържа и да се стига до усложнения...

Съпругът ти вероятно помага в отглеждането на детето?
Илиян много забавлява Давид. Като баща, има инстинкт и знае как да се занимава с него като мъж с мъж. Но не е привърженик на битовите неща. А и е много зает с нашия здравословен бранд, който доста се разви за една година. Това коства енергия и чести срещи с хора. Илиян е много запален по здравословния начин на живот, има фитнес зала, автор е на „Детокс 2.0” – книгата, която стана повод за запознанството ни. Потърси ме, подари ми я и ми предложи да изпробвам 15-дневния хранителен режим, за да споделя мнението си. Така започна всичко между нас... Забременях 53 кг, родих 60 кг, и то бебе, което тежеше 4.100 г. Вдъхновен от бремеността ми, Илиян написа и „Мисия: „Майка””, в която освен хранителен режим, предлага и 8 вида билков чай. Два от тях са полезни за бременни и кърмачки, а останалите шест са с различна здравна насоченост. Книгата му е консултирана и одобрена от акушер-гинеколози.

Снимка: Личен архив

Днес какво е отношението ти към по-кардиналните промени във външния вид - пластичните корекции?
На 21 години бях, когато си направих първата операция. За мен пластичните операции не са кардинални методи, а нещо съвсем нормално. Всяка пета жена има силикон, филъри, направен нос... Майка, която е на 60 години, покрай свои приятелки, които ползват новите методи за разкрасяване, има ботокс, филъри... Във времето, когато тя е била по-млада, не е имало подобни процедури и сега те са нови и може да се възползва от тях. В XXI век медицината предлага всичко и не виждам нищо лошо, ако човек не харесва нещо в себе си, да го промени. Реално затова са и тези пластични хирурзи.

Колко интервенции имаш?
Три са корекциите на бюста ми, защото исках да е по-голям и по-голям. Ако ме питаш защо, отговорът ми е, че тогава започнах да снимам за „Плейбой” и да участвам на различни конкурси. След първата операция, моят силикон беше най-малък и бюстът ми не личеше на фона на останалите момичета. Тогава бяха 400 кубика, което за моята височина и тяло, беше прекалено малко. После бяха 600 кубика и сега съм с по 950 кубика на гърда. На устните също съм си правила корекция, но тя не е трайна, защото се разгражда с времето. Затова не го броя за корекция, а за нещо временно, което винаги може да се отстрани. Сега имам само половин ампула в устните си, което не е нищо.

След участието в едно риалити шоу ли намали устните си?
Не, по-скоро пораснах! Тази година станах на 30 години. Човек има периоди – като си тийнейджър си един, на 25 години си с друго мислене, на 30 си съвсем различен. Животът ме промени, просто пораснах.

И носът ти е коригиран.
Да, исках да е по-чип, защото имах по-римски нос. Но докторът си остави ръцете и първият, и вторият път. Носът ми сега не е лош, но имам калцирано топче, което се закрива с грим, но иначе си личи. Проблемът на пластичните хирурзи у нас, е, че те правят нещата, както могат. И ако не се харесаш, искаш пак и пак. В Турция успяват да направят операцията от първия път и като се харесаш, няма да искаш втора и трета.

Сега харесваш ли се?
Да, може би от всички години – от 21 до 30, сега изглеждам най-женствена. Наистина съм си правила корекции, но те не са в повече, освен бюста ми, но той е емблематичен. Като кажеш - Джулиана Гани, всеки ме свързва и с това (усмихва се, б. а.)!

Имаш и титла „Мис Силикон”...
Аз имам доста титли, но тази като че ли е най-запомнящата се. На 19 години станах „Мис Естетик”, и то преди да коригирам бюста си. Била съм „Мис Пловдив”, „Мис Мерилин”, имам още 2-3 титли, които не помня вече.

Снимка: Личен архив

Промените, които си направила, са от суета и стремеж да се харесваш повече или...?
Да, така е, но в никакъв случай не са, за да се харесвам на другите. Като човек съм доста директна, не се притеснявам да говоря за корекции, както и да кажа нещо в лицето на човек. Честно казано, не ми пука другите дали ме харесват или не! Всеки има различно виждане за красотата. Най-важното е аз да се харесвам. Като си представям, че моят нос трябва да е чип и къс, значи трябва да е такъв. Представям си, че трябва да съм с големи гърди, защото моето тяло е слабо и стройно, значи трябва да съм с големи гърди... И – да, може да се кажа, че промените ми са от суета, защото съм много суетна, няма какво да лъжа. И това е характерно за мен от малка. Майка ми е разказвала, че когато предните зъби още не са ми били пораснали, аз съм си криела устните с ръка, защото не съм искала да виждат, че съм щърба, дори не съм искала да излизам от нас. Наблюдавам Давид как стои и пред огледалото и възклицава: „Аууу!” И започва да се смее и да се гали. Много е суетен и той, което явно е наследствено. Баща ми е бил мега суетен. Много е държал на дрехи, обувки, часовници, правил си е маски на лицето, използвал е специални кремове, които си е поръчвал. Майка разказва, че той за всеки чифт обувки е имал костюм, докато тя не е такава, макар да е природно много хубава жена. Тя още си е в онова време – сама си лакира ноктите, къдри си косата, отскоро започна да ходи на процедури и да иска филъри, защото освен аз и всичките й приятелки го правят.

Снимка: Личен архив

Влияеш ли се от стандартите в пластичната хирургия, които задават световните и нашите звезди?
Галена ми е любимка, но колкото и да я харесвам, тя е един типаж, а аз – друг. Не съм от хората, които обичат да подражават, имам собствен стил. Завършила съм музикално училище и музикална академия и въображението ми е в повече. Ние, хората на изкуството, виждаме нещата по свой начин. Не ми трябва някой да ми дава идеи, да ми измисля концепцията на фотосесиите или да променя стила ми на обличане, който съм сменила през годините – от спортно облекло съм минала към поп фолк, а сега съм спортно-елегантна. И това не е продиктувано от някой и нещо, за да му подражавам, а по-скоро е вътрешно усещане и въображение.

Винаги си правила впечатление на жена с характер, която отстоява своето.
Аз съм зодия Риби и всички хора, които познавам и са родени под този знак, са много търпеливи, великодушни, раздаващи се, готини... Но ако една и съща ситуация се повтаря дълго време, в един момент избухват. Не съм от хората, които премълчават и не ме притеснява да има скандал, ако човекът срещу мен си го е заслужил. Така че си отстоявам мнението и това, което искам. Но мога да правя и компромиси.

Кога в стремежа си да бъдеш красив, преминаваш границата и ставаш грозен?
Не знам, надявам се, че аз още не съм минала тази граница! По-скоро всичко прекалено за окото, би било грозно. Подобни случаи се дължат на психическо заболяване, което е за психотерапевт.

  • Фотографът Петър Тодорински: Еротичната фотография е нещо интимно
  • Някои го предпочитат (не)естествено: Какво промени Норма Джийн, за да бъде Мерилин Монро?
  • Д-р Елена Румянцева - как да се грижим за красотата на лицето си след 40 г.
  • Елина Кешишева: Красотата винаги е била изключително възбуждаща и вдъхновяваща за мен
  • Има ли Дженифър Анистън пластична операция на носа?
  • Трансформациите на Краля: Майкъл Джексън и операциите като отдушник
  • Даяна Ханджиева: Предпочитам да си остана с малките несъвършенства, отколкото да стана перфектна кукла Барби
  • Ашли Греъм не иска да променя нищо от пищното си тяло с белези
  • Рада Якова: Перфектното лице, тяло, дори и поведение, е нещо много скучно!
  • Камелия: Промених си нослето като подарък за юбилея