Частта от тялото, която плюс сайз моделът Ашли Греъм никога не би променила, е... цялото тяло. За най-силна част тя счита бедрата си, а за най-секси - очите. В кратко видеопредизвикателство към други жени макси моделът с гордост показва пищното си дупе и бюст, споделяйки че не би искала там никакви корекции. 

Ашли Греъм е една от известните личности, които се стремят да показват позитивно мислене и приемане на женското тяло такова, каквото е. 

„Когато гледам стриите си и всички промени, през които мина тялото ми, се сещам, че всички жени сме супергерои“ - каза тя в интервю за "Ел", след като роди сина си Исак.

„Белезите винаги ми напомнят, че телата ни са създадени да правят това. Да можеш да родиш е толкова красиво. Още преди дори да забременея винаги съм се надявала, че жените ще се научат да обичат телата си и в техните възходите и паденията “, продължи Греъм.

По време на бремнността си, Ашли Греаъм споделя, че бързо качвала килогами. Заади това получава стрии по корема, което първоначално силно я притеснява. След раждането започва да приема всички тези промени по кожата си като "бойни рани".

Гледа на тях като на нещо, което промени живота ми завинаги и е повод да отпразнува новото си тяло. Описва ги така - "Същата аз. Няколко нови истории за разказване". 

Ашли Греъм е наричана новата икона в позитивното отношение към женското тяло. 

Тя разрушава много установени табута, споделяйки снимки и видеоклипове, в които показва несъвършенствата по тялото си отблизо.

"Опитвам се да прегръщам това тяло всеки ден и да го подкрепям" - пише тя в Инстаграма си. 

Тя също така осъжда ретуширането на нейни снимки за медиите и се хвали с публикации, в които са използвани нейни необработвани снимки. 

  • Фотографът Петър Тодорински: Еротичната фотография е нещо интимно
  • Някои го предпочитат (не)естествено: Какво промени Норма Джийн, за да бъде Мерилин Монро?
  • Д-р Елена Румянцева - как да се грижим за красотата на лицето си след 40 г.
  • Елина Кешишева: Красотата винаги е била изключително възбуждаща и вдъхновяваща за мен
  • Има ли Дженифър Анистън пластична операция на носа?
  • Трансформациите на Краля: Майкъл Джексън и операциите като отдушник
  • Даяна Ханджиева: Предпочитам да си остана с малките несъвършенства, отколкото да стана перфектна кукла Барби
  • Джулиана Гани: Правила съм си корекции, които не са в повече, освен бюста ми, но той е емблематичен!
  • Рада Якова: Перфектното лице, тяло, дори и поведение, е нещо много скучно!
  • Камелия: Промених си нослето като подарък за юбилея