Супермоделът Ашли Греъм си направи голо селфи пред огледалото за радост на всички свои фенове. Снимката със заглавие „Едро голо момиче“ се появява точно на деветия месец от раждането на първото й дете – Исаак.

32-годишната Ашли Греъм е най-популярната моделка с макси размери. Тя се превърна в знаме и пътеводна светлина за всички жени по света, чието телосложение е по-едро от установените чрез модната индустрия норми.

„Не ми харесва да наричаме това „едро момиче“. На снимката виждам красива жена с естествени извивки, която супер секси“ – написа последователка в Инстаграм, а моделката й отговори:

„Казвам „едро“ в положителен смисъл. Обичам едрото си красиво тяло“.

Ашли Греъм често показва в социалната мрежа как се променя тялото й след раждането. Наскоро тя качи и видео, на което виждаме стриите й по корема, които тя обгражда с длани във формата на сърце.

Този пост отново бе посрещнат с възхищение от феновете, които й благодарят, че дава смелост на жените да не се срамуват от телата си.

„Истинските жени имат стрии, следи от секцио и други белези по тялото. Благодаря ти, че помогна да се освободим от тази стигма“ – написа последователка в Инстаграм.