Джулиана Гани, носителка на титлата „Мис Силикон“ 2013, кръсти своя 2-годишен син Давид.

„Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. С близки приятели и роднини приветствахме въвеждането на Давид в християнството, символично пречистен и готов да води праведен живот. В предишното видео видяхте какъв купон беше за най-малките, сега ви показвам изненада, която ни направиха нашите гости. Те написаха или споделиха своите думи към Давид, които вярвам, че той ще види с интерес някой ден, когато порасне“ – написа Гани в Инстаграм.

През ноември миналата година пловдивчанката с ливански корени обяви в предаването „Преди обед“ по bTV, че ще се разведе със съпруга си Илиян Найденов заради негова изневяра. Тя направи това изявление от Кан, като в същото време детето й бе в София с гнойна ангина и 40 градуса температура. Това навлече на Гани много критики в социалните мрежи, че не се грижи достатъчно за сина си.

Наложи се Джулиана да влиза в обяснителен режим. Повече по темата вижте тук:

В момента Гани е във връзка с Теодор Гецов, който често присъства в снимките, които тя публикува в социалните мрежи.

„Едно от най-красивите неща в живота е да намериш някой, който може да те разбере, без да даваш много обяснения“ – написа 31-годишната Джулиана към този кадър от кръщенето. 

Шумният развод на Гани стана повод нейното име да е най-търсеното от българите в Google през 2021 г. веднага след това на Кирил Петков. В тази класация Ивет Горанова зае шесто място, а Мария Бакалова бе осма, следвана от Маги Бадер. Повече вижте тук: