Почти всички си даваме новогодишните обещания в началото на годината. Но само хората с наистина добра дисциплина успяват да ги спазят и те да не останат само думи. 

Запитахме се какво си обещаха хората на спорта. Защото ако някой се слави с добра дисциплина, това определено са те.

"Да обръщам внимание на женската си енергия" - това е едно от обещанията на КАРИН ОКОЛИЕ за новата 2023 г. Като за начало се облича с няколко женствени и секси тоалета, с които... си стои вкъщи. Време да ги разходи навън няма, но както казва самата тя - и това е някакво начало. 

През 2022 г. българската лекоатлетка участва в риалити предаването „Survivor: Скритият идол“. Кари познаваме и от телевизионния екран като водещ на спортните емисии на bTV. 

 

 

Кои обещания най-често не се спазват - вижте в анкетата. 

ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ

„Не съм безгрешен, но не копирам и не следвам други личности - истински съм“ - напълно откровен, и Тервел Пулев направи своята равносметка за 2022 г. 

"Грешки допуснах, но може ли без грешки?!", категоричен е той и признава, че изпраща една добра година. Тервел направи и първата си тренировка за 2023 г. 

Двамата с половинката му са щастливи родители на трима синове. За края на изминалата година Пулев публикува снимка на своето семейство от градския транспорт.

 

ЛАУРА ТРААТС

 

Да бъдем добри е пожеланието на българската състезателка по художествена гимнастика и златна олимпийска медалистка в Токио през 2020 г.

Каквото и да си обещала Лаура, със сигурност й се е сбъднало да има свой мастърклас в чужбина. Мястото е Сингапур, а доволните са множеството малки гимнастички, тръгнали по нейния път. Златното момиче определено показва, че нищо не се случва само с обещания. Нужна е и сериозна дисциплина.

ХЕПИ ВАНЧЕ

„Мечтайте, дерзайте, пътувайте…“ - когато си Хепи Ванче тези пожелания са най-логичното, което може да искаш за новата година. 

По-добра година - това е, което очаква от 2023 г. победителката във "Фермата 6". 

МИЛА САВОВА

Мила и Сами Хосни станаха родители за пръв път през 2022 г. В първия ден от новата година младата майка публикува в своя Инстаграм профил кратко видео със сина си.

Тя си пожела нещо съкровено за всяка една майка - „…още едно такова“.