В събота вечерта Камелия Кузнецова отстрани победителката от "Фермата" 6 Ваня Илиева, позната на всички като Хепи Ванче.

Снимка: bTV Media Group

В началото на дуела хандбалистката губеше с 0:5, след това изравни, но накрая победи с 10:5 точки.

Снимка: bTV Media Group

„Горда съм, че се изправих срещу такъв силен съперник – победител във "Фермата". За мен това е мини финал преди финала“ – заяви 32-годишната Камелия от Велико Търново.

Снимка: bTV Media Group

„Не мога да кажа, че съм щастлива, че Камелия ме е победила, защото предпочитах да падна от всеки друг достоен човек. Честита победа, обаче… Бъди щастлива! Силно ще се надявам някоя от тези прекрасни дами да те победи по-нататък в играта. Искрено“ – отговори 38-годишната Хепи Ванче, която работи като яхтена стюардеса.

Снимка: bTV Media Group

Пред Иван и Андрей тя обобщи второто си участие в риалитито така:
„Започнах не както трябва, защото самата аз не знаех какво правя тук. После смених отбора, срещнах нови хора, но в крайна сметка останах много близка с част от стария ми отбор. Намерих и супер готини, свежи хора в новия. Щом не искам да си тръгвам, значи съм намерила смисъла да бъда тук отново, за което много ви благодаря!“

Снимка: bTV Media Group

В самия край на епизода Иван попита Камелия защо дори и на арената с Хепи Ванче не са намерили общ език.

Снимка: bTV Media Group

„За мен Хепи Ванче живее в нейния измислен свят и просто не е тук. Победих я в битките, на които тя беше сложила най-много точки и направих обрат. Радвам се, че я пратих вкъщи днес“ – отговори Камелия и посвети победата на дъщеричката си.

Снимка: bTV Media Group

Всички снимки можете да разгледате в галерията най-горе.