Димитър Господинов-Гуспата, актрисата Красимира Демирова и „кръшната ми съученичка“ (по израза на Сашо Кадиев) Мариана Маринова обсъдиха в „Преди обед“ последните събития във "Фермата" 8.

„Хепи Ванче вече не е хепи. Няма трети отбор и вече няма къде да отиде. Страхува се от поражение, не е силна вече“ – коментира Красимира Демирова.

„Тя подходи много емоционално. Имаше конфликт с Альона и взе емоционално решение. Трябваше да изчака ден-два и да не се мести. Не се вписа в новия отбор“ – допълни Гуспата.

Според Мариана Маринова, участник във "Фермата" 5, другите играчи прекалено много я набеждават, че се страхува от дуел. „Да, спечелила е 4 дуела, но и тя е човек, не е машина“ – защити я Мариана.

Според Гуспата „Нови надежди“ са допуснали грешка, избирайки Аксения за първи дуелист. „Не мислят отборно. Хепи Ванче имаше повече шанс, ако можеше да си избере противник“ – добави той.

Гуспата потвърди, че по време на дуела с Калин е бил на болкоуспокояващи инжекции. На следващата сутрин в болницата се оказва, че е с фрактура на фалангата на един от пръстите на дясната ръка.

„Не исках да се тръби за това. Не исках да се отказвам по време на дуела, който беше феърплей. Много мъжка битка, изпълнена с уважение. Избрах Калин, защото е най-трудният противник. С достойнство и даващ най-добрите наставления в техния отбор. Горд съм от участието си във "Фермата" 8, не съм обиждал никого, търсех доброто и исках да обединявам хората“ – призна Димитър Господинов.

Той коментира, че в „Нови надежди“ винаги са настроени против ратаите си, докато „Старите герои“ ги подкрепят.

„Каквито и стратегии да имаш, накрая зрителят е съдник. Ако не си достоен във „Фермата“, накрая зрителят ще те накаже“ – обобщи веруюто си Гуспата.

Гостите в студиото коментираха и Аксения, която претърпя силна трансформация и вече се справя много добре в обора, дори дава насоки на Хепи Ванче.

„Аксения попадна на хора и стана човек. Справя се, защото хората повярваха в нея и тя повярва в себе си“ – заяви актрисата Красимира Демирова.

Вижте целия разговор във видеото горе.