В седмата седмица на „Фермата“ Калин е лидер на отбор Нови надежди и подпита Камелия дали е готова да излезе на арената и „да вземе една глава“.

Снимка: bTV Media Group

„Ще ми идва. Иначе съм „За“ – отвърна 32-годишната дама от Велико Търново. В същото време Елена и Камелия са готови да изберат Хепи Ванче за ратай.

„Тя напряга с налагането на собствено мнение. Все иска да бъде чута“ – коментира Камелия, а Елена добави „Много напряга. Тя не е хипер активна в смисъл да работи, а е хаотична“.

Калин открито помоли Хепи Ванче да стане ратай, но тя отвърна „Забрави да съм първи дуелист“. С Калин не е съгласен и Радо, който иска Камелия да бъде ратай.

Снимка: bTV Media Group

„Винаги сме гласували жените срещу мъже, а мъжете срещу жени. Сега жените сме се обединили срещу Хепи Ванче“ – коментира Елена пред камерата на риалитито.

Против победителката от шести сезон е и Евгени. „Ще гласувам за Ванчето, два дни много лошо впечатление ми прави“ – искрен е той.

Снимка: bTV Media Group

Хепи Ванче усети накъде клонят везните и коментира раздразнено „На мен също ще ми дойде цикълът, ще завали дъжд и какво?“.

Снимка: bTV Media Group

В крайна сметка тя отиде в обора с гласовете на Мажена, Елена, Мирела, Иван, Евгени и Камелия.

„Ушите ме болят от Ванчето. Понякога има важни неща, които се случват на някой друг, а тя винаги е в центъра на събитията“ – коментира Елена след гласуването.