Новият епизод на дигиталната рубрика на сценариста Мирон КрумовЖивотът зад Фермата“ започва от Мюнхен, където бе първото задгранично събитие на платформата Bulgaria Wants You.

В него Мирон отговаря на много зрителски въпроси, като някои от тях задава директно на продуцентите Иван и Андрей.

Ще има ли "Фермата" 9? – препредава Мирон въпроса към Андрей, който отговаря на сценариста „Докато си жив, ще има „Фермата“.

 

Защо участниците в предаването ползват турски тесли? Вярно е, че те са по-евтини и лъскави, но са по-леки. Така играчите коват като обущари, а не като строители – на този въпрос Иван отговаря директно от летището в Мюнхен:

„От вас разбирам. Това е пародоксално – в най-българското предаване теслите да са турски. Не е съзнателно и ще говорим с директора на продукцията. Предполагам, че са избрани заради по-ниската цена“.

Впоследствие бе установено, че теслите са купени от родна железария. На тях не е отбелязано къде са произведени (бел.ред.).

Иван отговаря и на питането „Защо игрите да не са тайна, преди да станат ясни кои са дуелистите? Така няма да има съмнение, че се редят според това кой искате да остане в играта“.

„Ще го кажа за пореден път. Нямаме предпочитания кой ще продължи и кой ще спечели сезона. За нас е важно участниците да са здрави и да не се контузят. В предишни сезони сме теглили игрите от урни. За следващия сезон може пак така да го направим“ – коментира Иван Христов.

Вижте цялото видео горе. В него се дискутират много въпроси, включително „Колко напред в играта стига Аксения?“