„Всичко стана случайно. Една приятелка беше дошла в Банкя и се обади, за да се видим. Теодор беше с нея и така се запознахме. За мен не беше любов от пръв поглед, но при здрависването усетих енергия, каквато не съм усещала досега в живота си“ – сподели Ваня Павлова пред LadyZone.bg.

Теодор е с 18 години по-голям и затова Ваня решава, че връзката им е обречена.

„Между нас има Берлинска стена“ – казва му откровено тя, но мъжът не се отказва. Добре че имат няколко срещи по работа, та постепенно се опознават.

Снимка: Личен архив

„Преди 5 години написах на едно листче качествата, които търся в бъдещия си съпруг. Скоро го прочетох и направо не можах да повярвам – все едно съм описвала него. Това листче е като писмо до Дядо Коледа, който после ти изпълнява желанието“ – разказа ни Ваня.

Снимка: Личен архив

Двамата прекарват „вълшебно лято“, като пътуват много, включително до Истанбул. През ноември за неговия рожден ден планират да са в Барселона, а къде ще са през октомври за нейния – и тя не знае, защото ще е изненада.

Снимка: Личен архив

Ваня се запознава с Теодор няколко дни, след като започва да посещава една евангелистка църква.

„Църквата ми помогна да се справя с травмите след „Фермата“. Спокойно мога да кажа, че Бог ми даде Теодор. Той е като някаква награда, баланс за това, което преживях там“ – откровена е Ваня.

Снимка: Личен архив

Любопитен е фактът, че Теодор не е гледал "Фермата" 7, и не е познавал Ваня от екрана. Впоследствие се запознава с епизодите от риалитито.

Снимка: Личен архив

„Много е внимателен. Хем е мъжкар, висок 1 и 90, хем е много сърцат и мил. Никога не съм се чувствала толкова желана и обичана. Заедно сме от средата на май. Миналата есен станах на 30 и започвам новото десетилетие с много ентусиазъм“ – признава Ваня.

Снимка: Личен архив

Всички снимки, които тя предостави ексклузивно на LadyZone, можете да разгледате в галерията най-горе.