Този уикенд в Копривщица се проведе поредното приключение Maximal Adventure “По следите на героите 5”.

Жоро, Ваня и Гуспата от риалити формата “Фермата” заедно с голяма група приключенци се събраха и изживяха една “мини Ферма”. В продължение на три дни те бяха част от приключението, включващо игри от състезателен характер, изпитания за бързина, ловкост, стратегия, а също и познания.

Снимка: Maximal Adventure

„Бяхме разпределени в 4 отбора, като ние с Жоро бяхме капитани на два от тях. Имената на отборите бяха по имената на известни възрожденци от Копривщица – Каравелови, Бенковци, Дебелянови и Каблешкови. Беше много интересно, като през първия ден търсихме из града сандъчета, в които са скрити думи. Крайната цел на тази игра бе да разберем къде ще спим“ – разказа Ваня пред LadyZone.bg.

През деня игрите са били навън и са били подобни на тези във „Фермата“, а вечер са били свързани с познания за Копривщица и историческите събития в града.

Снимка: Maximal Adventure

„Имаше много смях и приятелска атмосфера. Нямаше го онова напрежение, че някой трябва да отпадне и да си тръгне. Научихме или си припомнихме много неща за Копривщица, подариха ни и копие на Кървавото писмо. Вечерите завършваха с купони в механата“ – споделя Ваня от „Фермата“ 7, която има желание да се включи и в следващото издание на Maximal Adventure от 21 до 23 май. Засега мястото на провеждането се пази в тайна.

Снимка: Maximal Adventure

Снимка: Maximal Adventure

Останалите снимки вижте в галерията горе. А тук има кратко видео от игрите: