Една от 20-те задачи за фермерите тази седмица е стригането на овцете. С нея се захванаха Камелия и Иван. Докато работят в обора, двамата си споделиха детайли за личния живот.

„Майка ми и баща ми са пенсионери. Баща ми е 51-ви набор, с предишен брак. Затова имам полусестра, с която обаче почти не сме се виждали. С баща ми се скараха на абитуриентския й бал. Тя не искаше да ходим и баща ми се обиди“ – разказа 34-годишният Иван Трифонов, дипломиран агроном и национал по спортна стрелба.

Снимка: bTV Media Group

„Моят баща беше пълен перко. Заслужил майстор на спорта по автомобилизъм и мотоциклетизъм. След катастрофа на едно рали си удари силно главата и нещо му стана. Разви алкохолизъм и стана много агресивен. Започна да тормози майка ми пред мен. Много лошо пиянство – викане, забиване на ножове по пода и стените. Просто израснах със стрес от него. Той е инатлив и не пожела помощ. Исках да му помогна да влезе за лечение. Почина преди две години от ковид“ – сподели 32-годишната Камелия Кузнецова от Велико Търново, майка на едно дете.

„Имам го същия вкъщи. Почти същият филм. Бивш състезател по мотокрос, 7 години полицай, после надзирател в Централния затвор. И той изплиска легена“ – добави Иван.

„Не можем да избираме родителите си. Трябва да ги уважаваме“ – обобщи темата Камелия.

Целия епизод, в който Елена спечели точка на теста за България, можете да гледате в btvplus.bg.

Снимка: bTV Media Group

Всички новини за "Фермата" 8 можете да следите в сайта на предаването, както и във Фейсбук страницата му.