В събота вечерта Димитър Господинов, познат на всички като Гуспата, загуби дуела с Калин Евтимов.

35-годишният шампион по хандбал от Долна Диканя се наложи над ветерана от първия сезон на "Фермата" с 11,5 на 3,5 точки.

Снимка: bTV Media Group

„Честитя мъжката битка на Калин. Корав съперник, много добър! Изключително спортсменски игра. Абсолютен победител в дуела. Апелирам към всички – опитайте да се обедините и да построите този мост, защото имам чувството, че го разграждате“ – заяви 40-годишният Димитър.

Снимка: bTV Media Group

„Благодаря на Гуспата за тази невероятна вечер! Че ме избра да изляза на арената и да усетя атмосферата тук. Адмирации за неговото представяне!“ – допълни Калин.

Снимка: bTV Media Group

Гуспата е емблематичен участник от сезон 1 на „Фермата“, в която влиза като градско момче, но излиза променен завинаги. В предаването за пръв път вижда крава, за пръв път дои, за пръв път рине обор.

„Беше труден сезон с тежки условия и ужасна изолация. Но чувството да си пръв в нещо е уникално“, спомня си той.

Снимка: bTV Media Group

Димитър участва в сезон 1 и за да вдъхнови всички деца, които страдат от детска церебрална парализа като неговия син. След като отпада на крачка от финала, започва да организира приключения сред природата.

Снимка: bTV Media Group

В края на юни той написа по адрес на новата жена в своя живот „Тя е хармония, тя е любов и топлина, тя е в светлината…“. Повече по темата вижте тук:

Всички останали снимки на Гуспата от осми сезон на "Фермата" можете да видите в галерията най-горе.