Димитър Господинов-Гуспа, емблематичен участник в първия сезон на "Фермата", написа дълъг и емоционален текст в Инстаграм.

„Тя е хармония, тя е любов и топлина, тя е в светлината…“ – написа Митко по адрес на новата жена в своя живот.

Наскоро излъченият епизод на „Смени жената“ с негово участие стана повод Гуспата да напише в социалните мрежи:
„Поради стотиците съобщения относно участието ни в “Смени жената” и всички статии из социалните мрежи и канали, искам да се обърна към всички, които се интересуват от моя личен живот и този на децата ми. Епизодът беше заснет преди 2 години, в началото на 2020 г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени. Въпреки това ние имаме прекрасни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща кауза и цел в живота“. 

Вероятно всички тези дискусии са причината Митко да напише в новия си пост „Хората няма да спрат да съдят, понякога го правят просто защото не могат да бъдат себе си, но ние можем и го избрахме“.

Ето и целия текст, с който Митко изразява любовта си към Славия.

„Тя е колкото еднаква с мен, толкова и различна...
Тя притежава силата да обича всичко и всеки, силата да прощава и да се усмихва винаги.
Тя ме научи на много, научи ме да фокусирам вниманието си в истински значимите неща около мен. Научи ме да живея без омраза към никого. Да виждам (другата страна) на нещата, по-светлата.
Аз съм хаос, аз съм емоция и взрив от адреналин, аз съм повече в мрака, а тя е хармония, тя е любов и топлина, тя е в светлината…
Ние не сме перфектни, понякога се разминаваме. Понякога личната ни страст и емоция надделяват над разумните решения, но винаги намираме изход в прегръдката, в интимността ни, в бягството ни, в сливането ни…
Тя е жена, която копнее за пътешествия, за пътуване и приключения, за успехи, копнее за нас... Тя е страстна, нереално красива и влюбена в работата си. Тя е лудо влюбена в живота...
Тя е причината за промяната в съзнанието ми.
Тя успя да промени “картинката ми” и да изтрие мрачното, да вкара повече светло в мислите ми за света, за доброто, за надеждата, за хората, за “враговете”, тя отвори вратата.
Врата, която търсех толкова дълго в лабиринта на дните си.
За всички тя е Славия, но за мен е Си...
Ти Си моята по-добра половина, ти си моето светло бъдеще...
Днес аз съм различен, днес вече и ти си различна, защото показах на всички, че ти Си…
Хората няма да спрат да съдят, понякога го правят просто защото не могат да бъдат себе си, но ние можем и го избрахме.
Да бъдем едно, хаос и хармонията в едно...“ 

Славия също изрази чувствата си към Митко с думите:
„Любовта не е измислица и щастието съществува… Исках да напиша тези думи на 1-ви юли, след изгрева, в специален момент за него, но не искам да чакам“. 

Димитър Господинов се занимава с организиране на спортни събития сред природата.

“Целта на приключенията е да бъдем живи, а не да преживяваме, да срещаме своите сродни души, да изпитваме емоции и адреналин на макс, да опознаваме България и историята ни, да почитаме героите си” – сподели той пред LadyZone.bg през февруари.

Повече по темата можете да научите тук: