Ваня и Жоро от последния сезон на „Фермата“, както и Гечо от третото издание на риалитито, се събират този уикенд в Копривщица за поредното издание на игрите Maximal Adventure.

„Maximal Adventure е приключение, което пресъздава магията на „Фермата“ за всички фенове на формата и този начин на живот“ – сподели пред LadyZone.bg основателят на игрите Димитър Господинов-Гуспа, емблематичен участник в първия сезон на риалитито.

„Това е една мини ферма, като целта е да предизвикаме себе си. В рамките на няколко дни група мъже и жени изживяват приключението, като играят по определени правила. Състезават се в игри, хранят се с истинска и чиста храна, учат историята ни и почитат предците ни“ – допълни Митко, който бе координатор на игрите в пети и шести сезон на "Фермата".

Димитър със стопанина от шести сезон на "Фермата" - Андрей

От 11 до 13 февруари в Копривщица ще се съберат Ваня, Жоро, а вероятно и Ралица от последния сезон на „Фермата“. Заедно с Гечо от трети сезон те ще изпълняват ролята на ментори и ще поведат своите отбори в битка за победата.

Това приключение ще бъде и първото, в което основателят му Димитър Господинов ще бъде от другата страна като участник, тъй като наскоро той преотстъпи организацията на Maximal Adventure на своя син Ивайло.

Димитър със своя син Ивайло

“Целта на приключенията е да бъдем живи, а не да преживяваме, да срещаме своите сродни души, да изпитваме емоции и адреналин на макс, да опознаваме България и историята ни, да почитаме героите си” – обобщава Митко.