Дяволът е в детайлите и това важи в пълна степен за годежния пръстен, който Машин Гън Кели поднесе преди седмица на своята любима Меган Фокс.

Рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, направи интересно признание пред списание Vogue в Милано, където двойката участва в ревю на Dolce & Gabanna.

„Пръстенът е като трънен венец и ако тя се опита да го свали, ще я заболи. Любовта е болка“ – сподели 31-годишният музикант.

Той допълни, че пръстенът е с чист колумбийски смарагд, който не е обработван и идва „директно от мината“. Диамантът пък е от колекцията на самия бижутер Уебстър.

Пръстенът всъщност се състои от две самостоятелни бижута, които се съединяват чрез магнит. Двата скъпоценни камъка образуват стилизирано сърце.

„Знам, че традицията повелява пръстенът да е с един камък, но се спрях на два, защото смарагдът е камъкът на нейната зодия, а диамантът на моята. Те са като две половини на една душа и символизират нашата любов“ – поясни рапърът.

Миналата седмица 35-годишната звезда от „Трансформърс“ се похвали в Инстаграм с видео от емоционалния момент, заснет доста театрално с цели три камери!

Бижутерът Уебстър не разкрива цената на пръстена, но според експерти тя е между 300 000 и 500 000 долара.