Кралицата-консорт, принцесата на Уелс и графинята на Уесекс блестяха с тиари на главите си на събитие с южноафриканския президент. И трите кралски дами се появиха на официалната вечер с диадеми, огърлици и други ефектни бижута, които допълваха вечерните им рокли.

Кралицата-консорт съчета вечерната визия със сини нюанси. Тя избра диадема със сапфири от кралската съкровищница и я допълни със сапфирени обеци, гривна и колие.

Снимка: Getty Images

Камила не можеше да мине без любимите си гривни Van Cleef & Arpels, като избра син модел на златна верижка.

Всички снимки разгледайте в Галерията. 

Снимка: Getty Images

Всички бижута бяха в унисон със синята й рокля. Тя носеше и орден на кралското семейство с портрета на Елизабет II на гърдите си.

41-годишната Катрин изглеждаше царствено в инкрустирана със скъпоценни камъни бяла рокля с пелерина на любимата си марка Jenny Packham. Косата й бе прибрана на висока прическа, за да покаже любимата си диадема "Възлите на любовта" на Garrard от 1914 г.

Снимка: Getty Images

В допълнение - перлени обеци, която носеше на няколко скорошни траурни събития, включително погребението на Елизабет II.

Принцесата на Уелс носеше и перлена гривна, с която беше и на погребението на Нейно Величество през септември. Преди това елегантното бижу е било носено често от самата кралица.

Снимка: Getty Images

Вечерната визия на принцесата беше допълнена от обувки Gianvito Rossi в светъл цвят и сатен на Alexander McQueen.

Всички снимки разгледайте в Галерията.