Миналата седмица Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева получиха в "Dancing Stars" максималната оценка от 40 точки за танца си на песента на Елтън Джон "Something About the Way You Look Tonight". Логично първият въпрос към тях днес в „Тази сутрин“ бе как са постигнали този резултат при положение, че Валери обяви в началото на шоуто как нищо не разбира от танци.

„Извадихме тайното си оръжие – Валери. Той не подозираше за това, което се крие в него. Валери е от спортно семейство – много дисциплиниран, самокритичен и градивен човек е. Аз също не подозирах, че е толкова талантлив“ – сподели неговата инструкторка и партньорка в танците Дорина Стоянова-Ковачева.

Снимка: bTV Media Group

„Репетираме всеки ден по 4-5 часа. Спрях всички екстремни спортове, които могат за секунда да ме извадят от шоуто. Спрях и тренировките в зала, защото танците са доста изтощаващи“ – призна Валери, който работи като каскадьор в киното.

Тази седмица двойките в "Dancing Stars" ще имат право сами да изберат своя танц. Валери и Дорина ще играят хип-хоп.

Снимка: bTV Media Group

„Преди време Валери ми сподели, че като малък е харесвал брейк и хип-хоп. Затова реших, че ще го изненадам с този избор. Той има потенциал за финалист“ – коментира Дорина.

Интервюто завърши по забавен начин, като на голям екран в студиото бе показана стара снимка на майката на Валери – Мария Гроздева, с дете в ръцете.

Снимка: bTV Media Group

Оказа се обаче, че детето не е Валери, а неговата сестра Магдалена. „По това време съм бил вече тежък и сигурно съм някъде по-долу, извън кадъра“ – коментира Валери.