Най-красивата рокля не е най-скъпата. Това важи с пълна сила за Зендая и нейните тоалети на Мет Гала. Тя се появи не с една, а с две забележителни рокли и всяка от тях беше изключително впечатляваща.

След 5 дълги години Зендая се завърна на стъпалата на музея "Метрополитън". За да уважи тазгодишния дрескод "Градината на времето", суперзвездата се довери на дългогодишния си стилист и близък приятел Лоу Роуч. 

Снимка: Getty Images

Зендая се превъплъти в приказен злодей в невероятното творение на Maison Margiela Artisanal. Тя е базирана на рокля на Dior от 1999 г. Тоалетът на Зендая бе с едно рамо, с дълга пола, покрита с диагонални райета в кралско синьо и изумрудено зелено, както и украса от флорални елементи, украсяваща едната страна на талията. А в допълнение - тюл и пера. 

Снимка: Getty Images

В края на вечерта Зендая изненада феновете си, като се появи отново - този път облечена в разкошна черна рокля, дело на Джон Галиано от ерата на Givenchy през 1996 г. Роклята включваше корсет от дантела с дълги, пухкави ръкави извън раменете и огромна пола, която се беше разгърнала по цялото стълбище на Met.

Снимка: Getty Images

Но сякаш това не беше достатъчно впечатляващо за Зендая. тя допълни аутфита си с букет на главата, увит в черен тюл, проектиран от Филип Трейси за Alexander McQueen през 2006 г. Гласувайте в анкетата

Коя рокля на Зендая ви харесва повече?