И просто така новите снимки на сериала, който държи будни много жени, вече са факт. 

Сара Джесика Паркър се появи с прекрасна рокля в цвят фуксия, за да съобщи на феновете си, че нищо не е приключило. Снимките по новите епизоди на And just like that започнаха. 

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ?

Актрисата иизглежда все така свежа и стилна, каквато сме свикнали да я виждаме от малкия екран. Разбира се, зад тази визия стоят грижите на много стилисти и гримьори.  

И в новите епизоди Кари ще стъпва смело в разкошни и супер атрактивни обувки. В първите снимки от екстериора, тя отново се разхожда по улиците на Ню Йорк. Компания й прави Шарлот

КОЙ ЩЕ УЧАСТВА В НОВИТЕ ЕПИЗОДИ?

Голямата новина е, че Ейдън Шоу, известен като бившият партньор на Кари, ще се завърне като основен персонаж във втори сезон. Според Deadline "Ейдън Шоу (в ролята Джон Корбет) ще се събере отново с бившата си любов Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) в "И точно така..." на HBO Max" и се предполага, че той "ще има значителна роля във втория сезон на продължението на "Сексът и градът".

Сара Джесика Паркър сама потвърди новината в интервю за Entertainment Tonight.

На въпроса дали Ейдън ще се завърне, тя отговори:

"Възможно е, възможно е. Ами, знаете ли, вече не мога да бъда толкова загадъчна по въпроса." 

Припомняме, че в предишните епизоди любимият Тузар на Кари почина. Сцената изненада изключително много феновете на продукцията. 

Случва се точно когато Кари Брадшоу се връща у дома от рецитал по пиано. Намира го на пода на луксозната им баня. Най-голямата любов в живота ѝ е получил инфаркт и умира в ръцете ѝ, докато двамата се гледат. 

Малко по-късно срещу актьора Крис Нот бяха повдигнати обвинения за сексуално насилие. Четирите актриси от сериала подкрепиха жените, преживели подобни травми.