Корейски творец произвежда ръчно изработени сапуни, които пресъздават картини на известни художници. Когато големите калъпи се разрежат, се разкрива чисто изкуство. 

Сапуните пресъздават картини на големи художници. Например "Целувката" на Гюстав Климт.

Сигурни сме, че и Ван Гог не е подозирал, че картините му могат да се претворят в сапуни. 

Има сапуни, изработени по снимка. Представете си един невероятен планински пейзаж от поляни, осеяни с цветя, високи дървета и птици в небето... И с всичко това можеш да се изкъпеш.

Тези парченца наричаме само сапун. Но ако се влезе в детайли, разбираме, че има сапунена сметана, пяна, сапунени люспи и други термини, които описват различни продукти и детайли, важни за сполучливия краен резултат. Картините и фугурите от тях се правят с наслояване. Първо цветовете се смесват в отделни контейнери, а смесите се сипват в пошове. С тях сапунената смес се шприцова по-прецизно в калъпи и може да следва различни извивки. 

Трябва много да се внимава между отделните пластове да не остане въздух. Това е предпоставка да се образуват кухини. След като се оформи, сапунената смес се оставя да престои, за да стегне за около 3 дни. В зависимост от използваните съставки, периодът може да е и по-дълъг. Процесът се нарича зреене. След това голямото парче се нарязва на правоъгълници или други по-малки форми със специален уред за рязане или корда. 

Освен рисувани форми, в сапуните могат да се слагат билки, цветя, подправки и др. Когато основата е прозрачна, те изпъкват особено много. 

Освен класически сапунени барове, има и сапунени макарони и сладоледи в свежи и ярки цветове. Те са особено симпатични на децата и са лесен и хитър начин да заобичат да си мият ръцете.