Поли Генова разказа в “Преди обед“ по bTV дали е трудно да снимаш клип, в който участва и 5-годишният ти син.

„На Даниел му пуснах песента We Only Have Today и го попитах „Искаш ли да те снимаме високо в планината, където звездите се виждат най-добре. Обаче цял ден трябва да слушаш“. Той се съгласи и беше изпълнителен, отговорен е“ – сподели певицата за снимките в обсерваторията в Рожен.

„Костваше ми много да не се намесвам в трудните моменти. Знаех, че Даниел ще се справи. Човек има респект към непознати, затова стоях настрани, когато е нужно“ – добави Поли Генова, която има две деца.

В предварително записано видео Даниел призна по детски, че би се снимал в следващ клип, но не на майка си, а на друг човек. Детето сподели, че иска да стане пилот във Формула 1.

„Сутринта преди снимките в Родопите закусих филия с домашно сладко от боровинки. Бях вече в колата, гримирана и готова, когато от екипа видяха, че цялата ми уста е синя – зъби, венци, език. Върнах се за четка за зъби, но за да се изчисти това, трябва да ядеш други неща и да минат няколко часа“ – разказа Поли Генова.

Тя е автор на текста към меланхоличната мелодия.

„При писането на текста поех в посока бъдещето, какво ни очаква, какво оставяме на децата си“ – сподели певицата, която е посланик на Unicef в кампанията за ранното детско развитие.

Вижте целия разговор във видеото горе.