„Не трябва да се правят компромиси!”, каза Цвети от дует „Expose” пред Рая Пеева в „Преди обед” преди седмици. Твърдението на Цветелина Маринова, както е името на изпълнителката, беше по повод представянето на видеоклипа към песента „Спри”, която пренася назад във времето – 50-те години на миналия век. Както Ladyzone вече писа, на 31 май, под шапитото на цирк „Колозеум” Цвети и Светльо направиха грандиозно шоу и премиера не само на клипа на новата си песен „Спри”, но и на първия си албум - „The Power of Love”. Това беше и началото на лятното турне на дует „Expose”.

Но дали Цвети, която преди 9 години стана майка на Александър, прави компромиси относно грижите за себе си, за да изглежда свежа, със сияйна кожа, подхранена и отвътре и отвън? Певицата споделя какви козметични процедури и продукти използва и защо се доверява именно на тях.

Цвети, публична личност си и е редно винаги да изглеждаш добре. Намираш ли достатъчно време да се грижиш за себе си и как го правиш?
Грижата за външния вид е задължителна за един артист. Работата и ежедневието ни го изискват. Отделно от това смятам, че намирайки време за грижа към себе си, показваме уважение към хората, които ни обичат.

Какви козметични продукти използваш и защо именно тях предпочиташ – препоръчал ли ти ги е специалист, или познат, или знаеш, че „работят” за твоя тип кожа, за косата ти?
Използвам продуктите на Celles Tiane Hydra, които ми препоръча специалист. Те са абсолютно натурални, без химия и са подходящи за всякаква възраст, което много ме впечатли. Много добре взаимодействат с кожата и тя започва да сияе, сякаш клетките й буквално разпознават полезните вещества на продуктите, с които я дарявам. Кожата се „храни” много добре, хидратирана е, а ефектът е бърз и видим… Какво повече може да иска една жена (усмихва се, б. а.)!

Снимка: Личен архив

Използвам и специални продукти за сваляне на сценичен грим. Независимо в колко часа се връщам от участие, не си лягам преди да махна грима от лицето си. Така почистената кожа диша. Тялото глезя с боди лосиона със златни частици Dior J'adore Absolu. А за финал към перфектната женска същност добавям и капка от любимия ми парфюм на Tiziana Terenzi, който ми го изпраща лично представителят за САЩ Георги Томов. В луксозния шоурум, където се предлага парфюмът в Америка, звучи наша музика!

През лятото променяш ли начина си на поддръжка на кожата и косата си, защото знаем, че колкото и да е полезно слънцето, то нанася и поражения?
Аз дори и през зимата се пазя от слънцето. Винаги нанасям слънцезащитен продукт. Кожата ми е чувствителна и го изисква, независимо колко харесвам слънчевия загар.

Посещаваш ли козметик и на какви процедури се подлагаш, за да поддържаш добрия вид на кожата на лицето и на тялото си?
Слава Богу екипът на студиото за красота, което посещавам, се състои изцяло от професионалисти, които непрекъснато развиват и обновяват процедурите, които предлагат. Там се възползвам освен от почистване на лицето и от всички други модерни екстри. Любима ми е кислородната терапия и водното дермабразио.

Доколко се доверяваш на естетичната медицина и какво е отношението ти към кардиналните корекции?
Отговорът на този въпрос, всъщност е скрит в думичките „естетични намеси”. Всичко трябва да е в рамките на нормалното и естетичното. Всяко нещо, което е прекалено, не е красиво. Такива процедури не трябва да променят идентичността на една жена, а да подчертават личния чар и красотата й.

Снимка: Личен архив

Какви са твоите съвети към жените, за да впечатляват с хубава и здрава кожа?
Кожата винаги трябва да е добре почистена – нека да се грижим за нея, като за нежно цвете!

Дами, запишете в тефтера си: всяка сутрин трябва да се обичам, да се усмихвам и да открадна своя половин час за женски лудории

(смее се, б. а.)

Ще те върна и към музиката, защото лятото е купон и без песен не минава! Представяйки албума си „The Power of Love”, с дуетната ти половинка Светльо обявихте и началото на турнето си – какво предстои?
Това беше едно велико изживяване, една сбъдната мечта за нас. Случи се една органична колаборация между толкова много артисти, енергия и любов. Много се радвам, че с директора на цирк „Колозеум” - Мони Колев, имаме толкова много общи идеи и след като видяхме с какъв успех премина представянето на албума, решихме да реализираме концерта като турне. Реално, след промоцията на проекта ни, интересът на публиката сякаш изригна и нямаме право да спрем да радваме хората!

  • Д-р Паула Лозанова: Оставяме старостта да настъпва с красота и обгрижваме пациентите отвътре навън
  • Диана Дафова: Използвам само натурална козметика
  • Мария Бойчева от "40 седмици": За лятото залагам на продукти, които намаляват лъщенето и омазняването на кожата
  • Кои са храните, които пазят кожата ни от изгаряне
  • Пяна за лице със слуз и хайвер от охлюви - защо да заложите на такъв продукт
  • 3 приятни летни активности, които помагат в борбата с целулита
  • Не можете да преборите целулита? Испанска иновативна система може би е вашият отговор
  • Маги Сидерова: От 20-годишна не пека лицето си на слънце, тялото - може!
  • Как да се предпазим от слънчевата алергия - съвети от дерматолог
  • С грим на плажа? Защо не! Вижте как стъпка по стъпка

Припомняме тенденции в грима с ефект "мокра кожа"