„Спри” – новата песен на дует „Expose”, не означава край, а начало за Цвети (Цветелина Маринова) и Светльо (Светослав Владимиров).

Изпълнителите направиха промоция на парчето, както и на новия си албум „The Power Of Love”, което е част от него, не в столичен клуб, а на арената на Цирк „Колозеум”.

Снимка: Емил Колев

Заедно със своя балет „Expose team”, с хореограф Велислава Дипчикова и фантастичните, световноизвестни артисти от цирка, те оставиха без дъх препълненото шапито.

Снимка: Емил Колев

Повече от час публиката се наслаждава на най-големите хитове на дуета, поднесени в ексклузивни аранжименти, с музикалния съпровод на бенда: Ивелин Атанасов - пиано, Щерион Пилидов – китара, Иван Йорданов - чери-китара, Алекс Ван Лазаров - барабани и уникалните гласове на Божана Спасова – „Тринити” и кубинката Долорес Естрада. Текстът на „Спри” е на Цвети, а музиката на половинката й на сцената – Светльо. За аранжимента те се доверяват на Ивелин Атанасов. 

Сюжетът на видеото към песента „Спри” пренася във вълнуващите 50-те години на миналия век и носи усещане за изискана романтика в стила на Ал Капоне. Луксозната визия, ретро автомобилите, специалното място за снимки, уникалният стайлинг и многобройният екип, всъщност правят от проекта една от най-скъпите музикални продукции за годината.

Сред каста зрителите ще разпознаят Алена Вергова, която върви по стъпките на талантливия си татко – Юлиан Вергов. Младата актриса е в екранен тандем с Александър Евгениев. Самите изпълнители влизат в ролята на изкушаващи персонажи, готови на всичко, за да притежават супер скъпа картина. Сценарият на видеото е на Тодор Бърганов, който от години живее и твори в Германия. Заедно с него зад майсторската режисура застава и Коста Каракашян, който придава нестандартен поглед и с умение прави кино, събрано в три минути. Цялостната уникална визия е на Цецо Андреев (грим), Орлин Бакърджиев (стайлинг), Деси и Гери (коса) от студио „Ричи и Капричи”. Mix/master е Мага (Busy Monkey Studio).

Песента „Спри” се завъртя в Германия и САЩ, а друг проект от селекцията - „Не се предавам”, беше една от най-слушаните песни за 2021 г. и своеобразен химн на творците, чиито живот бе засегнат от пандемията.