МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2023 ГОДИНА

ОВЕН 

Работа: Септември не позволява да показвате веднага знанията, уменията и интелекта си, не споделяйте плановете си и не обещавайте инвестиции. Обмислете намерението си да развивате свой бизнес, да създадете своя фирма, но след 15 септември,  когато приключва ретроградното движение на Меркурий. Критиката, която сте готови да отправяте, упреците, насочени    без причина към вашите колеги или делови партньори, са повод да развалите отношенията си с тях.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 1-3, 29-30 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През септември  рискувате да съсипете брака си, още повече ако сте превърнали новите си познати в семейни приятели. Така вредата ще е още по-лесна, а те ви вредят заради самата вреда, а не защото имат шанс да създадат семейство и да остареят с вас! 

 

ТЕЛЕЦ 

Работа: Септември  е месец на трудности,  но не са свързани с вас самите, а с неочаквани странични фактори. Не се изкушавайте от начинания, особено до 15 септември, когато приключва ретроградното движение на Меркурий, особено ако са ви предложени отстрани, а се отдайте на рутинните си занимания. Забравете за промени и пътувания, ако не са неотложни, защото няма да ви донесат очакваното доволство.

Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 3-5 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът ви поднася трудности в личния живот и в семейните ви отношения, които са свързани и със странична намеса и с вашата заетост, която обижда семейството ви заради липса на достатъчно внимание от ваша страна. За да избегнете кризата в брака си, намерете златната среда и отделете време за пътуване и почивка. 

БЛИЗНАЦИ 

Работа: Само ако осъзнаете вашите преки отговорности през септември и съобразите ретроградното движение на Меркурий до 15-и ви препоръчвам да организирате задгранични пътувания. Пазете се от финансови загуби, които може да се стоварят върху вас неочаквано заради доверяване на хора, които отдавна ви канят на работа, но всъщност целят провала ви, като не спазят обещаните условия. Щедростта ви е във ваша вреда.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка.  Избягвайте нервното напрежение.  Бъдете внимателни в периода 5-8 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не съсипвайте брака си заради желание за разнообразие в интимния живот, особено ако сте щастливи. Не разчитайте на чудо, което да не допусне скандали, защото винаги има кой да поднесе на половинката ви информация за вашето залитане. Бурята ще е продължителна и всепомитаща.

РАК 

Работа: През септември е от значение да не се впускате в начинания, а да стабилизирате постигнатото, особено до 15 септември, когато приключва ретроградното движение на Меркурий. Единствено при неотложна необходимост, но във втората половина на месеца, може да поставите внимателно и без прибързаност ново начало. В никакъв случай не пропускайте възможността да застанете стабилно  и да съхраните заеманата обществена и професионална позиция.

Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в периода 8-10 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Върнете си хармонията в брака, ако сте я съсипали по време на отпуската през миналия месец.  Отдалечете от себе си и семейството си ваши роднини, близки и приятели, ако се опитват да създават интриги с цел да ви разделят.