Певицата Антоанета Линкова, по-известна с музикалния си псевдоним Роксана, се омъжи за Мариян Митев – Неч в средата на юни. Младото семейство заснема филм, който разказва историята на запознанство им само пет дни преди сватбата.

Роксана и Нич се срещат за пръв път по време на участие на певицата в заведение в Германия. Любовта им не е от пръв поглед. Роксана се опитва да спре комуникацията си с Нич няколко пъти, защото смята, че той изглежда внушително и донякъде „плашещо“.

Роксана има и следващо планирано участие в Германия, тогава най-добрият й приятел й отказва да я закара с колата му. Певицата е принудена да се обади на Нич. Само той се съгласява да я откара на разстояние от 500 км, където Роксана трябва да пее. През целия път двамата си говорят на най-различни теми.

По време на дългото пътуване последва танц на магистралата. Как се случва това – вижте във видеото.

Роксана, която до онзи момент е свикнала да взима трудните решения в живота си сама, вижда, че мъж като Нич би могъл да й помага в подобни ситуации.

„Човек каквото сам си направи, не може да му го направи цяло село“, призна Роксана в „Преди обед“ по bTV.

В момента, в който певицата среща Нич в живота си, се намира в един от най-трудните периоди от своя живот. Тя не се чувства никак добре и дори има дългове от десетки хиляди левове. Фактите, около запознанството на Роксана и Нич, можете да видите във филма за запознанството им.

Две години след първата среща на Роксана и Нич, двамата вдигнаха сватба. Двамата влюбени си казаха „Да“ в заведение на певицата Галена.

Роклята за специалния момент в живота на певицата е по поръчка от Албания. Тя пристига само три преди голямото събитие.

Повече подробности за сватбата на Роксана и Нич – вижте във видеото.

Припомняме, че певицата Роксана беше водач на листа на политическа партия на последните парламентарни избори в България.