За миглите ми - обем или дължина, обем или дължина? За тялото ми - червената рокля или черната рокля? Сигурно няма жена, която да не се е питала кое от двете иска. Правилният отговор е този - и двете! 

Попитахме жени на различна възраст - дълги мигли или мигли с обем предпочитат. И им издадохме една тайна - вече има продукт, който да им осигури и двете. Зарадвахме красивите дами и с подарък - Maybelline New York Firework Mascara.

  • По-дълги мигли, защото моите са късички.
  • По-обемни, защото са ми дълги и когато ги намажа, ми се опират в очилата.   

Всички отговори - вижте в анкетата.  

КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ?

Емили Ратайковски със сигурност знае! Тя е единствената жена в бляскавия свят на Холивуд, която продуцентите са карали да погрознее, ако иска да бъде актриса. Е, не им се получило! Тя не само има тяло мечта, но също устни и мигли за завиждане.  Дългите и обемни мигли знаем как е постигнала. Тя е лице на новата Maybelline New York Firework Mascara и фойерверките наистина избухват.

ОБЕМ ИЛИ ДЪЛЖИНА?

Спиралата Lash Sensational Firework е част от легендарното семейство Lash Sensational. Вече не е необходимо да използвате две спирали, едната за обем, а другата за дължина. Сега може да постигнете и двете само с един продукт. Maybelline New York Firework Mascara осигурява обем и дължина на миглите. Четката е гъвкава, захваща всяка мигла и ясно ги очертава за един сензационен обем.

И ако някой продължава да твърди, че жените не знаят какво искат - не му вярвайте! Повече вижте във видеото.