Димитър Господинов-Гуспата, познат на зрителите на bTV от своите участия във "Фермата", публикува любопитни снимки и видео от „Островът на 100-те гривни“, където е координатор на игрите.

„Нов ден, ново начало, нови битки… Днес е по-дъждовен и хладен ден, което е хубаво за всички нас. Докато подготвяме битките, имам едно послание за един човек. Не знам дали се чете, той ще си го прочете“ – казва Гуспата и показва надпис на пясъка „Об… SI”.

SI очевидно са инициалите на неговата годеница Славия Иванова.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Митко и Славия станаха родители на 10 март 2023 г., когато се роди тяхната дъщеричка Дисиа.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

В началото на юни Гуспата и Славия й направиха прощъпулник.

„Нашата малка принцеса направи своя прощъпулник. Един прекрасен ден в природата, заедно с роднини и приятели. Какво ни трябва повече, искрени усмивки, прегръдки, малко храна, смях, слънце и любов, споделена заедно с празника и на нашите приятели Симеон и Симона и тяхната принцеса Симоне. Чувстваме благодарност, богатство и споделеност“ – сподели тогава Гуспата към клип, озвучен с песента „Заедно“ на Графа, Орлин Павлов и Любо.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

А ние очакваме с нетърпение приключенското риалити „Островът на 100-те гривни“, което ще започне през септември по bTV.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Водещи на предаването са Диляна Попова и Александър Сано, които ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към финала и наградния фонд от 300 000 лева.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/

Диляна и Александър ще съпреживеят заедно с приключенците най-интригуващите битки за надмощие, различните изпитания за ума, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.

Снимка: Instagram.com/guspa_maximal/