Водещата на „Островът на 100-те гривни“ Диляна Попова сподели нови снимки от Филипините, където се снима първият сезон на приключенското риалити.

„Много залези съм гледала…, но не и като този…“ – възхищава се Диляна.

Хиляди хора харесаха снимките, като сред тях е и Теодора Мудева, Мис България 2018. Тя бе един от инфлуенсърите, посетили Островът, за да се запознаят с условията и да изпробват част от игрите.

Актрисата Искра Донова също се впечатли от снимките и коментира „Уха! Страхотно!“.

Пътешественикът и блогър Слави Туджаров, който също бе за кратко на Островът, публикува свои снимки с Диляна Попова.

„Ако се чудите има ли рай на земята…, намерихме го. „Островът на 100-те гривни“ сбъдва мечти“ – убеден е Слави Туджаров.

Неговите снимки с водещата накараха Михаела Филева да възкликне „Най-красивата!“.

Другият водещ Александър Сано пък публикува видео как тренира на една лодка. Докато пътува към мястото за снимки, той прави лицеви опори, набирания, коремни преси и др.

Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към наградния фонд от 300 000 лева.

Диляна и Александър ще съпреживеят заедно с приключенците най-интригуващите битки за надмощие, различните изпитания за ума, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.