Участнички от различни сезони на "Фермата" разгорещиха плажовете в България и Гърция.

Емилия от "Фермата" 9 и дъщеричката й Ванеса са в Китен с голяма компания.

„Положението е „С деца на море“. Наехме един семеен хотел само за нас, за да не пречим на другите“ – сподели със смях Емилия пред LadyZone.bg.

„Времето минава в разходки. Направихме и тур по река Ропотамо с лодки. По принцип на морето има доста хора, но където се появим ние, изчезват“ – продължи да се шегува Емилия.

В началото на юни тя е завела родителите си до село Боснек край София, за да им покаже мястото, където бе заснет сезон 9 на "Фермата".

Аксения от "Фермата" 8 може да се наслаждава на морето всеки ден, защото живее в Поморие.

„Сезонът все още не е много силен. Повечето хора идват тук през август. Чужденци почти няма, защото във всяка друга държава е по-добре. Тук няма развитие, от комунистическо време почти не са мръднали нещата“ – коментира Аксения пред LadyZone.bg.

Наскоро тя е ходила в Созопол с друга участничка от "Фермата" Валерия Дочева.

„В Созопол нощният живот кипи на макс, има много млади хора. Нямаше места по клубовете. Това е новият Слънчев бряг. Места като Поморие, които разчитат на семейните туристи, не са толкова добре“ – смята Аксения.

Наесен нейният син Кристиан ще бъде в първи клас. Дъщеричката й Александра е на 4.

Нина Гъдева, позната на зрителите от участието си в два сезона на "Фермата", бе на море в Гърция, Халкидики.

„Афитос е селото, което задължително трябва да се посети, ако си на третия ръкав на Халкидики. Сякаш си по уличките на стария Несебър – каменни къщи с дървени капаци на прозорците, множество малки магазинчета и кафенета и, разбира се, площадът с църквата. А ресторантите с гледка от високо са наистина невероятни!“ – разказва красивата пловдивчанка.

„Калитея е мястото с най-оживен нощен живот и забавления на полуострова. Хапнахме в ресторант с гледка към морето, след което се разходихме. Навсякъде преливаше от хора, като дори да си вземеш сладолед, се редиш по дълги опашки.

Калитея е мястото, където откривахме сладкарница на всяка уличка покрай центъра. Но определено, освен гофретите, другото не е по вкуса ми.

В заключение за ръкава Касандра ще добавя, че именно тук наблюдавах едни от най-красивите залези, които някога съм виждала!“ – признава Нина, чиито близначки Никол и Светослава вече са на 8 години.

„Вече четем книжките, които са в списъка за втори клас“ – похвали се Нина, която е учителка.