Теодора Тръндева, позната на всички зрители на bTV от участието й във "Фермата" 9, срещна любовта. Тя и приятелят й Теодор бяха на море, на палатка до Черноморец.

Романтично пътешествие, завършило с две повредени коли и прибиране в София в 6:30 сутринта, малко преди да им се наложи да излязат за работа.

„Теодор е режисьор. Във "Фермата" той работеше като организатор и станахме добри приятели. След като излязох от предаването, той ме покани на среща и така нещата се развиха“ – сподели Теди пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Наскоро двамата влюбени с еднакви имена бяха на море. На палатка в къмпинг Meadow Camp край Черноморец заедно с нейното куче боксер.

Снимка: Личен архив

„Много ми хареса на къмпинг. Напомни ми за "Фермата", в която влязох преди почти година. Сутрин ставаш и си миеш зъбите отвън, под открито небе. През деня ядяхме домати със сирене, а вечерята бе на плажа“ – разказа ни учителката по английски.

Снимка: Личен архив

„ПРОСТОТА. Да спиш на земята… в гората, а срещу теб – вода. Да бъдеш събуден от светлината, да чуваш цяла вечер вятър и някоя друга вълна… да те събудят с фрапе и да си миеш зъбите насред едно поле, да ходиш бос и да правиш нищо и това да е ОК… Не е ли в това красотата на живота? Аз търся простота и винаги ще се стремя към това!“ – обобщи емоциите си Теди в Инстаграм.

Снимка: Личен архив

Романтичното море има труден финал, който обаче го прави още по-незабравимо.

Снимка: Личен архив

Колата се поврежда край Бургас при 35 градуса, и то точно в неделя, когато никой не работи. Майката на Теди идва от Хасково и ги закарва до родния й град, където те взимат втора кола.

Снимка: Личен архив

За зла участ, тя се поврежда на магистралата в 1 през нощта. Двамата влюбени се прибират с пътна помощ и стигат до София в 6:30 сутринта, малко преди да им се наложи да излязат за работа.

Снимка: Личен архив

„Това, което се сещам, е, че въпреки ужасната жега и “соленият” завършек на почивката ни, ние не спирахме да се подкрепяме и да се насърчаваме, че е имало причина, всичко ще се оправи и че трябва да останем заедно каквото и да стане…

Снимка: Личен архив

Не допуснахме да си викаме или да се обвиняваме, не допуснахме ситуацията да ни пречупи и настрои един срещу друг, въпреки че бяхме “сами насред нищото” и е лесно да се обърнат емоциите“ – призна ни Теди.

Снимка: Личен архив