Теодора Тръндева, позната на всички зрители на bTV от участието й във "Фермата" 9, бе за четири дни в Страсбург и Колмар, Франция.

Снимка: Личен архив

„Много е яко там! Страсбург е считан за столицата на коледните базари. Посетихме най-старата къща в града Maison Kammerzell, построена през 1427 година, която сега е хотел и ресторант. Имахме невероятен обяд там“ – сподели пред LadyZone.bg Теди, която бе във Франция заедно с майка си.

Снимка: Личен архив

От Страсбург тя си е взела нуга и всякакви форми за десерти, тъй като много обича да прави сладкиши.

Снимка: Личен архив

„До Колмар пътувахме с влак. Малко градче, което може да се обходи за половин час. Там бяхме в 5-звездния хотел La Maison des Têtes, който е много стар и е паметник на културата. Носител е на звезда „Мишлен“. Опитахме специалитета с гъши дроб, различни сирена и вина. Пълна почивка!“ – разказа ни Теди.

Снимка: Личен архив

„Обожавам да пътувам, за мен това е изключително качествено време, прекарано с най-близкия ми човек. Аз съм авонтюрист по природа и е безценно да посещавам различни страни и да се запознавам с културата им през храната и забележителностите, които виждам. Това ме вдъхновява и придава цвят на ежедневието ми. Това е четвъртият път, в който посещавам Франция, но по време на Рождествените празници е истинска приказка! Разбира се, абстрахирайки се от факта, че е доста пренаселено, си заслужава! Още след седмица се запътвам към любимия си град Единбург, където ме чакат нови приключения“ – сподели Теди.

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив