По-рано тази седмица „Елбетица“ спечели последната отборна битка и всички от този отбор си осигуриха място на финала на "Фермата" 9. За „Канатица“ има само едно място на финала и то ще бъде определено след дуели между Кенан, Коко и Теди.

Снимка: bTV Media Group

Днес на арената излязоха Кенан и Теди, като 26-годишната учителка изгуби битката.

Снимка: bTV Media Group

„Адмирации към Кенан, не съм се съмнявала в неговите възможности. Поздравления! Щастлива съм, че успях да изиграя седмия си дуел във Фермата“ – сподели Теди.

Снимка: bTV Media Group

„Доволна съм, защото в началото се страхувах от дуелите, а сега ми се играе още и още. Това е лична победа“ – добави тя.

Снимка: bTV Media Group

Теодора Тръндева призна, че голямото разочарование в личния й живот я е направило по-плаха и нерешителна.

„Вече го преодолях това. Не бих заменила пътя си тук за нищо. Тръгвам си по-уверена, децата в училище ще ме чакат с отворени обятия, ще им разказвам. Ще отнеса със себе си спокойния живот, простотата. В София ще се опитвам да живея бавно, осъзнато и по-смело. Тук се научих да се радвам на малките неща. Снощи се сбогувах повече с „ада“, отколкото с цялата друга ферма“ – призна Теди.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

Към Коко и Кенан тя се обърна с думите:
„Момчета, вие сте достойни мъже. Радвам, че сте последни дуелисти от „Канатица“. Дайте всичко от себе си, без да изгубвате себе си. Не сте съперници, а приятели“.

Снимка: bTV Media Group

„Цялото преживяване е велико! Щастлива и благодарна съм! За мен нишката на живота започва да се тъче сега“ – бяха последните думи на Теди във "Фермата" 9.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Теди?

Теодора Тръндева е на 26 години, от Хасково, но живее в София. Учител. Разведена.

Теодора преподава английски език и математика в софийско частно училище. Отгледана е на село при баба си и дядо си. Времето, прекарано с тях, е най-щастливото в живота й.

Преживява тежко развода си. „Той беше първата ми любов. Срещнах го на 13, омъжих се за него на 20, но след няколко години реши, че вече не ме обича и направи нещо, за което не искам да говоря. Болката беше огромна, но не й позволих да ме превърне в зъл човек или в жертва“. На мястото на халката си сега има татуировка.

Снимка: bTV Media Group

Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже. „Във „Фермата“ влизам, за да преборя сянката, да науча уроците на нашите предци, да се потопя в традициите на България, а след това - като се върна в реалността на съвремието ни, да предам наученото на децата“, казва Теодора.