Още от самото начало на "Фермата" 9 Теди и Цвети се усетиха близки и младата учителка реши да сподели историята на разбития си брак.

Снимка: bTV Media Group

„Бяхме много млади, аз бях на 19, когато се омъжих. Заедно сме от 13-годишни, бяхме си първото всичко. Ако това нещо устои, е най-голямата скъпоценност, защото си израснал с най-добрия си приятел. С човека, с когото си направил всичко за първи път. Бил е най-близо до сърцето ти, бил е всичко за теб. Наистина е безценно, ако не се пропилее“ – призна 26-годишната Теодора Тръндева от Хасково, работеща в София като учител.

Снимка: bTV Media Group

"Фермата" 9 определено е моят сезон от мига, в който разбрах, че ще се казва „Нишката на живота“. Почувствах го много лично, защото татусът ми е точно тази нишка. Когато кръстиха нашия отбор „Канатица“ – символ на семейството, това ме удари в сърцето много силно. Аз съм много семейно ориентиран човек, но когато загубиш възможността да имаш нещо толкова скъпо, и попаднеш в такава среда, сякаш леко се отваря раната и се посипва сол. Започваш да си спомняш различни неща“ – сподели през сълзи Теди пред камерата на риалитито.

Снимка: bTV Media Group

„Все още вярвам в брака. Това ни се е случило, за да можем и двамата да израснем, да намерим идентичността си отделно един от друг. Сега любовници можеш да намериш навсякъде, но човек, който да ти е огледало и другото ти „аз“, почти никъде. Имам убеждение, че всичко ще е наред пак… с някой“ – призна Теди пред 31-годишната Цветина Иванова, която е омъжена и с две деца.

Снимка: bTV Media Group

„Възхищавам се на хората от моя отбор, които имат здрави и силни семейства с малки деца. Радвам се, че мога да бъда в този отбор, но чувствам и една липса, пропуснат шанс да имам и аз семейство“ – откровена е учителката.

Снимка: bTV Media Group

„Теди е първият човек, с когото започнахме да преплитаме нишките на живота“ – сподели по-късно Цвети.

Повече за "Фермата" 9 ще откриете в сайта на риалитито. Целите епизоди можете да гледате в btvplus.bg.