В края на първия ден от новия, девети сезон на "Фермата", певицата Неделина сподели край лагерния огън детайли от личния си живот.

„Омъжих се през 2019 г. Разделихме се преди 3 години, защото хората са казали, че щастието обича тишината, а ние не можахме да го опазим. Адски много хора се намесиха в нашите отношения, което беше грешка. Не можахме да издържим на интриги и злоба. Не можахме да имаме дете, защото го изгубих и… нека спрем с тази тема“ – призна 28-годишната Неделина, която е родена в Гурково, а сега живее в Пловдив.

Снимка: bTV Media Group

Тя е бивш модел, украсявала е кориците на много мъжки списания. Носителка е и на титлата Мисис България 2019. Сега е попфолк певица и музикален продуцент.

Снимка: bTV Media Group

„Аз реших да сложа край на нашия брак, много ми беше тежко да взема това решение. Започнахме да се тормозим и двамата, нямахме бъдеще. Много време ни костваше да се пуснем. Нашата раздяла беше много грозна, пропиляхме много неща заради хората и интригите, а не заради това, че някой от нас е изневерил. Ние се разбирахме и бяхме много щастливи, това ми е болното“ – допълни Неделина пред камерата на риалитито.

Снимка: bTV Media Group