Преди няколко дни Аксения Михайлова, позната на зрителите от "Фермата" 8, отбеляза 11 години съвместен живот с бащата на своите деца – Емил.

„Нямаме брак, както и конкретен ден, за който да кажем, че е начало на връзката ни. Знаем, че беше през лятото и винаги го отбелязваме“ – сподели Аксения пред LadyZone.bg.

Преди 11 години тя отива на почивка в Поморие с приятелка, запознава се с Емил и… остава при него.

Днес двамата се радват на Кристиан (6 г.) и Александра, която е на 3.

„За тези 11 години се изградихме като личности. Ставаме все по-сплотени и все повече уважаме качествата на другия“ – допълва щастливата Аксения.

„Емил има заведение и атракцион в Поморие, нещо като лунапарк. През лятото имаме много работа, но този сезон е доста слаб. Вероятно най-слабият, откакто живея на морето. Дори по време на пандемията имаше повече хора. Според мен това не е заради страха от замърсена вода, просто хората са обеднели“ – коментира Аксения.

В момента тя е в родното си село Гривица, Плевенско, където се наслаждава на басейна в двора заедно с децата.

„Стремя се поне веднъж месечно да дойда при родителите си. Тук си почивам най-добре“ – признава Аксения. От другите участници във "Фермата" 8 тя поддържа контакти най-вече с Валерия Дочева, Веселка, Нина и Лили, която съвсем скоро й е била на гости в Поморие.