„Фермерска ваканция 8 – „С деца на море“. Фермата не е само телевизионно предаване, то създава приятелства. Така дойде идеята да си организираме лятна ваканция в Гърция“ – сподели Елена Кузмова пред LadyZone.bg.

Снимка: Елена Кузмова

„Времето мина неусетно в смях, игри и забавление на плажа. Приятни и вкусни вечери навън. Калин още веднъж се утвърди като лидер на групата и всички деца бяха под негово командване“ – разказа ни Ели за почивката в Неа Ираклица.

„Радостен съм, че се събрахме. Най-щастливи бяха децата, които създадоха нови приятелства и много се забавляваха. Елена и съпругът й познават района и ни показаха хубавите места. Имахме желание да хванем морска риба, направихме няколко ранни ставания, но времето не беше с нас. В крайна сметка взехме риба от магазина“ – сподели ни с усмивка Калин Евтимов.

„Не вярвах, че ще се организираме. Благодаря на Ели, която бе главен организатор на почивката. С нея си паснахме още във "Фермата" – призна Нина Гъдева, която в началото на лятото е успяла да отиде и до Кушадасъ.

Тя планира да посети на морето и Валерия, която живее в Бургас, както и Аксения от Поморие.

„Със сигурност ще има и още едно ходене до Гърция, това е любима дестинация“ – разкри учителката от Пловдив, чиито дъщери близначки са на 7 и наесен ще са в първи клас.