Ако през лятото на 2023, ярките червени червила бяха много актуални, а розовите тонове можеше да стоят на устните ни без да ги сваляме, през лятото на 2024 няма да бъде така.

Ето кои са най-модерните червила за топлите месеци на 2024 г.:

1. Лилаво

Снимка: Press office

Най-актуални можете да бъдете, като нанесете с ярки тонове, които включват наситени лилави и винени нюанси, които са идеално допълнение за една истински смела визия.

2. Корал

Снимка: Press office

Сред най-актуалните цветове са ярките оранжеви и коралови нюанси. Те могат да бъдат акцент във визията ви, а освен това са идеални както за дневни, така и за вечерни събития.

3. Млечни тонове и телесни цветове

Снимка: charlottetilbury.com1

Голите устни винаги са били на мода, но това лято телесните тонове също са изключително актуални. Телесните нюанси са универсални и могат да се използват както за разкрасяване, така и само за подчертаване – за моментите, в които искате да имате грим, но не искате да прекалявате с него. С помощта на тези тонове се постига визията „грим без грим“.

4. Прозрачни червила

Снимка: Istock.com

Прозрачните балсами и прозрачните гланцове също са идеални за „грим без грим“. Те придават фин блясък и са идеални за горещините през лятото. Слагайки червило