Лятото е тук и в съзнанието ни се оформят планове за коктейли навън, почивка на морето и нощни разходки под звездно небе.

Независимо дали се борите с изпотяването, или се нуждаете от лек продукт, който да издържа от сутрин до вечер, продължете да четете, защото открихме фон дьо тена, който според нас е създаден точно за лятото.

Той не се поддава на знойните жеги, прави кожата сияйна, дава ѝ свеж и завършен вид. Световноизвестният модел Кендъл Дженър го препоръчва горещо! А тя знае кое е добро за кожата й и как да изглежда зашеметяващо.

LUMI GLOTION от L'Oréal Paris е иновативен течен фон дьо тен, който обещава да подчертае естествения вид на кожата и да осигури интензивна хидратация до 24 часа*, дори и в жегите.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА LUMI GLOTION ФОН ДЬО ТЕН?

LUMI GLOTION е разработен така, че да отговаря на нуждите на всяка жена, която желае да има гладка, сияйна и здрава кожа.

Леката текстура на продукта, обогатена с глицерин и масло от ший, го прави много добър избор за горещите летни дни. Лесен за нанасяне, без да оставя усещане за мазност или тежест върху кожата.

КАК СЕ НАНАСЯ LUMI GLOTION ФОН ДЬО ТЕН?

LUMI GLOTION идва в пет нюанса, които се адаптират върху всяка кожа. Продуктът е изключително мултифункционален и може да бъде използван по различни начини:

  • самостоятелно като фон дьо тен;
  • в комбинация с други продукти за постигане на желания ефект;
  • като хайлайтър за лице и тяло.

Тази гъвкавост ни позволява да експериментираме с различни визии. Изберете нюанса, който най-добре съответства на тена на кожата ви.

За цялостен блясък: нанесете под или върху фон дьо тена.

За да използвате като хайлайтър: нанесете по-светъл нюанс, отколкото е цветът на кожата ви, над скулите, челото, носа и брадичката.

Ако искате да го използвате като контур: нанесете по-тъмен нюанс от цвета на кожата ви по контура на лицето и бузите.

А СЕГА НЕКА ВИ ПОКАЖЕМ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕСТА НИ

Първото ни впечатление от LUMI GLOTION е: лесен и естествен блясък за няколко секунди.

Особено ни харесва хидратиращата формула на водна основа, която се усеща безтегловно върху лицето. Тя дори е пълна с любими съставки за грижа за кожата, като глицерин, който е хидратиращ, влагозадържащ агент и подхранващото масло от ший.

Освен това, тъй като текстурата е толкова лека, може лесно да се нанася върху или под любимите ни продукти за грим.

В момента, в който нанесохме LUMI GLOTION, усетихме колко леко и приятно се разнася по кожата. Формулата му се абсорбира бързо, оставяйки кожата хидратирана и с естествен блясък, която изглежда като целуната от слънцето. Само вижте колко свежа и здрава е кожата на лицето след нанасянето му!

Това го прави чудесен избор за летните дни, когато искаме да изглеждаме свежи и сияещи без много усилия.

Едно от големите му предимства е, че не утежнява кожата и не оставя мазни следи. Това е изключително важно, особено в горещите летни месеци. Лесното му нанасяне и универсалността го правят предпочитан продукт в ежедневната ни грижа за кожата.

Без значение дали го използваме самостоятелно, или в комбинация с други продукти, резултатът винаги е впечатляващ.
Ако търсите продукт, който да подчертае естествения блясък на кожата ви и да осигури дълготрайна хидратация, LUMI GLOTION е идеалният избор. Той е подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, когато искате да изглеждате безупречно.

*Инструментален тест