От няколко месеца Мис България 2013 Нанси Карабойчева живее в Ортона, Италия, където съпругът й Добромир играе в местния волейболен отбор.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Преди няколко дни Нанси публикува видео от фитнес зала. „След над 6 месеца без клякане – 3, от които с патерици, и 4 месеца след операцията на скъсани менискус, колатерална и кръстни връзки, вече официално мога да кажа, че клякам“ – сподели с гордост Нанси, която се контузи тежко при участието си във "Фермата" 9.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Неин последовател в Инстаграм обаче й написа „В този селски фитнес каква роля изпълняваш. Нямаш метла.“

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

Това подмятане предизвика Нанси Карабойчева да отговори.

„Аз съм селянка. Да, от село съм и никога не съм го крила, напротив. Изключително горда съм откъде съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали. До 4-5-годишна възраст живеехме буквално в една стая, но лишения никога не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, за да работят сезонни работи в чужбина, за да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат малък собствен бизнес, къща и дори ремонтират вила, която им беше мечта и успяха да сбъднат. Постигнаха всичко с изключително трудолюбие, лишения, упоритост и напук на всичко и всички.

Никога не ме е било срам откъде съм, нито в първи клас, нито в гимназията, още по-малко пък в университета или когато станах мис България, или пък в чужбина. С гордост заявявам, че съм от с. Юнаците. Дори и не винаги да ми е било леко да го правя, особено като бях по-малка, отнасяла съм не една и две подигравки. Но това ме изгради и смело мога да заявя, че ме направи силно момиче и жена. Благодаря ви за всичко, мамо и тати, гордея се с вас“ – сподели Нанси, която е майка на две деца – Матей и Йоан.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

„Ако някой си мисли, че може да ме засегне с епитет “селска, селско” и т.н., ще го разочаровам, объркал се е. А и селянин е едно, а селяндур/селяк съвсем друго, и не е лошо да ги разграничаваме, защото едни от най-големите селяндури не са по селата, а в големите ни градове. Колкото до фитнеса - мога да тренирам навсякъде. Също мога да имам скъпи и маркови дрехи, както такива от втората или за по 5-10 лв. Не е важно колко струва, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се налага, мога да спя навсякъде, принципно ям всичко и хората, които ме познават, ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача, пия ракия и грам не ми дреме. Същевременно съм завършила всичките си степени на образование с грамоти за отличие (магистратурата ми е 6,00) и цял живот спортувам“ – пояснява Мис България 2013.

Снимка: instagram/nansi_karaboycheva_dimitrova

„Та, ако търсите само лъскави снимки, lifestyle или фалшив живот – не сте на правилния профил. Със здраве и един съвет към част от хората тук – прередете си малко ценностите и приоритетите, че започва да става грозно“ – завършва Нанси Карабойчева.

Повече за нея вижте тук: